Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution So I have a SEPM on a network with very few (< 50) clients (all servers). The SEPM is running 12.1.6 with an embedded DB and is synced to AD. The clients ...
This issue has been solved
Forum Discussion by iamadmin | 23 Jul 2015 | 15 comments
I need a solution Hi, I need update my communication setting in sep client's (vr. 12.1.5), but the trick is, my last sysadmin change client password and i don't know.  I ...
Forum Discussion by IT - GroupSoftw... | 06 Jul 2015 | 7 comments
I need a solution I perform follwing this forum  https://www-secure.symantec.com/connect/forums/folder-12xxxdatacmnclntccsubsdk-has-large-size Disable submission on SEPM ...
Forum Discussion by Jakawut.Ch | 02 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution Hi Trying to install new server to replace failed hardware using recovery file and setup says that the file is missing some required settings and that these ...
Forum Discussion by Vrakas Bassilios | 24 Jun 2015 | 10 comments
I need a solution Hi,  We recently migrated to a new enviroment and found that there are still some clients reporting to the old SEPM which has since been decomissioned (no restore ...
Forum Discussion by Avikar | 28 May 2015 | 2 comments
I need a solution A while back, when I upgraded between version 12 versions, I forgot to halt replication as I upgraded one SEPM, prior to upgrading the second SEPM.  Each was running ...
Forum Discussion by GP Rob V | 18 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hi all, we encounter some randomware recently and surprisingly SEP unable to detect it. We would like to know anyway to increase the sensitivity of SEP and way to ...
Forum Discussion by Avatar | 11 May 2015 | 15 comments
I need a solution Hi, our files in this folder seem to be corrupt and the definitions have stopped updating.  We believe this is due to corruption in C:\Program ...
Forum Discussion by dan43 | 07 May 2015 | 3 comments
I need a solution we dropped 1 out of our 4 domain controller and removed it from AD last week. As it was still registered in SEPM had a sync error so I removed it.  Next thing ...
Forum Discussion by Larry The Viking | 05 May 2015 | 6 comments
I need a solution I am in the middle of moving symantec from one machine to another using the replication method described ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GingerWarrior | 22 Apr 2015 | 4 comments