Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution I have been trying to make an image and replace a secondary drive with a bigger drive and restore the image to the new drive.  Something that with Ghost or SSR2013 pre ...
Forum Discussion by BJB | 13 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution I installed SSR 2013 R2 on a 2008 R2 server trial version (Awaiting delivery of key). All went well with the install however once I run through the SRD wizard in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SBSTECH | 09 Dec 2014 | 7 comments
I need a solution I currently have Windows 7 Home Premium 64-bit and I just noticed that the system requirements for SSR 2013 R2 Desktop do not include Home Premium. That would be a ...
Forum Discussion by dmcmillen | 30 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution hi there, in summary, my only question is this:    does "symantec system recovery 2013 r2" support the recovery to different hardware for windows ...
Forum Discussion by aarone | 26 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution I am replacing my current Win7 PC running Ghost 15 with a new PC (different hw, of course).  Right now the new pc is bare metal with no sw installed on it.  I want to ...
Forum Discussion by dmcmillen | 20 Nov 2014 | 5 comments
I need a solution I am testing a standard recovery disk on a Dell Optiplex 790 which has an Intel 82579LM NIC.  Although there are several Intel drivers provided on the disk, and they ...
Forum Discussion by PaulBarrington | 06 Nov 2014 | 0 comments
I need a solution I have tried to produce a bootable USB drive using Symantec System recovery v11.0.2 to boot my Surface Pro 3 in Win 8.1. The Symantec System Recovery program appears ...
Forum Discussion by debit281 | 01 Nov 2014 | 7 comments
I need a solution We've bought SYMC SYSTEM RECOVERY DESKTOP 2013 and having issue to restore using USB media but have no issue if using DVD. We're trying to backup/restore ...
Forum Discussion by brandon.nguyen | 27 Oct 2014 | 18 comments
I need a solution It has been a long time since I was on here. Everything has been working ok with minumum maintenance being done.  I have been away for awhile and no one has done ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bakinup | 27 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution dear all, its been a while since I last looked into this logs and cannot recall where and what to look for. I need to verify if a system has been restored from ...
Forum Discussion by Delete Image au... | 21 Oct 2014 | 4 comments