Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi, We get intermittent 156 errors on windows backups relating to open files and the Volume Shadow Copy service. I've read this doc about it -  ...
Forum Discussion by Steve_Law | 27 Aug 2015 | 5 comments
I need a solution Hi Experts, I have one RedHatLinux server named "song" and I installed NetBackup client Version7.7 on it. There are two VMs named ...
Forum Discussion by Lacey Chu | 25 Aug 2015 | 1 comment
I need a solution We had a tape library that we deleted from Netbackup and then readded it back in. Unfortuantely we forgot to move the tape media from the library out of it before ...
This issue has been solved
Forum Discussion by LFCNZ | 23 Aug 2015 | 13 comments
I need a solution Hi experts,       I am little bit confused regarding the ejection of media on tape-library..      1. what is the command used on solaris operating system  ...
This issue has been solved
Forum Discussion by venu.netbackup0... | 14 Aug 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, parent job shows running state but child job is not started last for long time. Other clients are getting sucessful for same policy and these are disk ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sam99 | 14 Aug 2015 | 3 comments
I need a solution Hello forumites Ive been following this process to cleanup my bmrdb: https://support.symantec.com/en_US/article.TECH211811.html I'm doing the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jim dalton | 10 Aug 2015 | 6 comments
I need a solution I get the error in the follwing link when trying to restore a SQL database, I have tried creating a new policy with this server name in it but no luck. Any ideas?  ...
Forum Discussion by LFCNZ | 05 Aug 2015 | 4 comments
I need a solution Hi Everyone, In one of our client machine, Full backup failed  often with the error code 40 .  Restart NBU services,No luck .Any suggestion to fix the issue . ...
Forum Discussion by shameem.m40@wip... | 05 Aug 2015 | 3 comments
I need a solution Hello everybody, I have configured last two years a DataDomain storage with OST integrated with Netbackup.  At this moment when I try to deleted expired backups ...
Forum Discussion by blanco.adalbert... | 05 Aug 2015 | 4 comments
I need a solution I am using a VMWare policy for Exchange type database and have upgraded the NBU client on my Exchange 2013 server from version 7.5 to 7.6.1 Now I am able to browse ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ravi Bhandari | 03 Aug 2015 | 6 comments