Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution Hi All, I have a client that decided to migrate their file server to a new server. They manually copied over the contents including the PH and obviously none of ...
Forum Discussion by Matthew Cowen | 29 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution Hi guys, i have a theoretical question regarding Restore/Recovery. How to deal with a problem if you have a disaster, and you only have a database backup that ...
Forum Discussion by Pixa | 09 Apr 2015 | 5 comments
I need a solution Hi all, Some users have reported that when they try to restore a single file uning the archive icon,  it appers to be restoring multiple files at the same time. ...
Forum Discussion by BEI | 22 Mar 2015 | 4 comments
I do not need a solution (just sharing information) In my circumstance anyway.  I have for the last couple of month been stuck at  Step 2 of 5 Waiting to update shortcuts. ...
Forum Discussion by strecarten | 16 Mar 2015 | 0 comments
I need a solution Hi Guys This is a more of a hopeful "somebody help" then a request for help!! Basically......a public folder email thats been archived and replace ...
This issue has been solved
Forum Discussion by xgtdec | 12 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution Hi We are using Symantec File System Archiver (Enterprise Vault) on a Windows server.  We would like to migrate all of the stubs from server A to server B. Is ...
Forum Discussion by MattMarsh | 03 Feb 2015 | 5 comments
I need a solution Hello, I have Symantec Enterprise Vault version 11. running on a VM and subsequant MS SQL Server on saperate VM. Both VMs have 2 hard disks, each hard disk ...
This issue has been solved
Forum Discussion by habibalby | 16 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution Hello, I have gone through this procedure back in 2010 but I no longer have the documents. This customer is on EV 11 on Server 2012 R2. I have an EV site ...
This issue has been solved
Forum Discussion by InsentraCameronM | 14 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Display name of mailuser "ABC" will be changed to "Disabled - ABC" after mailbox is no longer used such as 01Jan2013. A situation is a mail ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mis.noble | 13 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution Hello, Recently, we realized that some of our users have 'indexing level' incorrectly set to 'Full' (We use 'Brief' by default). So, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ram_EUHR | 30 Dec 2014 | 2 comments