Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi all, I'm in the midst of planning a heartbeat switch migration and will need to iron out a few kinks. My environment consists of multiple VCS cluster ...
Forum Discussion by syafiqM | 12 Feb 2015 | 0 comments
I need a solution The title of this thread is changed from "what's means of "restart mode"" to "Why the service group can't be token online ...
This issue has been solved
Forum Discussion by kongzzzz | 09 Feb 2015 | 7 comments
I need a solution # fsck -m /dev/vx/rdsk/ax4nonprod/MediaLibrary ** /dev/vx/rdsk/ax4nonprod/MediaLibrary BAD SUPER BLOCK: MAGIC NUMBER WRONG USE AN ALTERNATE SUPER-BLOCK TO ...
This issue has been solved
Forum Discussion by khalid00213 | 23 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hi , Hardware : Hp blade Gen8 . VCS : 2 node cluster Application Resources from one node are switched over to other node automatically and when i switched ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SatyCluster | 20 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution Can anyone explain step by step what we usually do when we have a resource group in STARTING|PARTIAL phase in vcs See below log: 2014/11/25 16:58:51 VCS ...
This issue has been solved
Forum Discussion by allaboutunix | 21 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution I need to initialize one of my volumes but it tells me that I can't becuase it says: # vxvol -g ccs-data -f init zero pdfformsvol VxVM vxvol ERROR V-5-1-1212 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Kevin Sheridan | 17 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All, I tried to bring a SG online in a node but it's not comming online. Let me explaing the issue. We did reboot of a node aixprd001 and we found ...
This issue has been solved
Forum Discussion by prabindr | 17 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All, I am new to VCS but good in HACMP. In our environment we are using VCS-6.0, I one server we found that the SG is not moving from one node to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by prabindr | 04 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution HI, apologies, but being a complete newbie I have very little understanding of Veritas SFW and it's usage. I am using Storage Foundations 5.1 on Windows ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ravi Bhandari | 14 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hell Expert, I am facing one simple but bit tricky issue in VCS. one non-existant system added in the cluster which has hostname "-i" . i am not ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Amit Mane | 13 Aug 2014 | 17 comments