Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi everyone, In my company we're using NetBackup 7.6. We've got 1 masterserver and 10 mediaservers, about 100 clients. Everything is working fine but ...
Forum Discussion by Sylvain_Seb | 31 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution How can I establish (most easily) which tape media is required to restore a resource to last backup? If I drill down to Backup and Restore - Servers - Backup Sets ...
Forum Discussion by Josh-SA | 31 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hello,   Even though my restore job completes successful - no file(s) are being restored.  I tried restoring both just the individual file itself and the ...
Forum Discussion by bcelio | 30 Jul 2014 | 2 comments
i was surprised to find after buying an installing the product on my 2012 r2 machines that i have to do a manual disaster recovery! Come on lets get this fixed. windows 8.1 and   2012 R2 have been out for awhile. I am hoping to see this soon as hotfix or ...
Idea by garysauer | 30 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Hi, I'm looking for some guidance/ technical assistance in implementing Symantec Backup Appliance 5230 within our backup environment.   Current ...
Forum Discussion by johnwong | 28 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution  Disk to Tape Copy 2-Full-Weekly -- The job failed with the following error: The directory is invalid. Daily incremental backup will goto USB disk G:\ On ...
Forum Discussion by BALAJVAK | 28 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution we used Netbackup to backup the client.   client is crashed now. we need to restore the enitre data drives, which is 40 TB(which is most critical data).   we ...
Forum Discussion by Bharath Achar | 25 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution New to Symantec System Recovery...Can SSR perform a bare metal image of systems running eComStation (OS/2)?  Can it create a bare metal image regardless of OS running ...
Forum Discussion by szzbdd | 25 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hello, I need some advice. We have just installed a Dell EqualLogic PS6210x SAN and a new VMware infrastructure running vSphere5.5. I have added a new VMware ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Carl_Ayres | 25 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hi all, I would like to use the instant recovery feature for VMware so I read the "Requirements for Instant Recovery for VMware" at ...
Forum Discussion by MauroG | 25 Jul 2014 | 2 comments