Video Screencast Help

Search

Search results

I do not need a solution (just sharing information) Hi, I want to support my project for whatever will happen, anyone knows how to create a backup of my project and as it should restore ...
Forum Discussion by Estefania Rdz | 19 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution I understand there are alot of questions and answers out there on this. I am currently trying to restore an image that I had already created on a HPZ230 machine. I PXE ...
Forum Discussion by sschattner | 18 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution Hello friends, Currently I was looking at inventory of NIC card. For a single machine, it is showing 2-3 NIC cards, what are all those data's. ...
Forum Discussion by Krunal Solanki | 29 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Our company is using ghost 8.2 to image new computers for deployment by local drive to local drive. Is there a way to use ghost 8.2 to image the computer over network? ...
Forum Discussion by Mprawira | 28 Nov 2014 | 5 comments
I need a solution Hello everyone! Does anybody knows how to configure the Cost Model? I'm having a hard time configuring this, as I don't find this info on the ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 17 Nov 2014 | 0 comments
I need a solution I work with a school that has a Windows Vista 32-bit computer with a failing hard disk.  I repaired the disk and the computer is now stable, but wish to clone the disk ...
Forum Discussion by rgcowie4D | 17 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution Dear All, I am trying to get Patch Windows Assessment Scan working (it was in the past). I upgraded to SMP 7.5 SP1 and now the package does not run because the ...
Forum Discussion by QuietLeni | 13 Nov 2014 | 3 comments
Problem description The Symantec Management Platform and related infrastructure systems, namely the Site Servers, can fail to operate normally when the server do not have access to the Internet for extended period of times [1][4]. For the SMP ...
Download by Ludovic Ferre | 30 Oct 2014 | 0 comments
I need a solution I have created an image with -id switch (image all), but I am not able to return the image to same disk.  The error that I receive is "abort: 40011, ...
Forum Discussion by Emir Medic | 11 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Hello everyone!!  I'm working on a Service Desk POC for the first time. and when installing the Workflow Platform, I get the message  The workflow ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 07 Sep 2014 | 6 comments