Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution Dear All, I added a LUN to a specific volume and realised that I added it to the wrong volume. To remove the LUN the following command was run : "vxdg ...
Forum Discussion by Shaun Glass | 24 Apr 2015 | 2 comments
I need a solution I am in the middle of moving symantec from one machine to another using the replication method described ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GingerWarrior | 22 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Tried to log into SEPM like normal.  I got a sluggish progress bar which we've seen after the 12.1.5337 upgrade. Server is updated for Windows.  Java is 7, ...
Forum Discussion by rmoc | 16 Apr 2015 | 37 comments
I need a solution For Database policy configuration. I know that Default Application will created automatically when creating automatic backup. Now My Question. Do I need to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RickAndrei | 10 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Hi, Just I want to know that One is customer who have 30 Desktop & laptop computer in their orginzationn,But IT person want to use Symantec Dlo for backup ...
Forum Discussion by support@questas... | 10 Apr 2015 | 1 comment
Selecting image in the Deploy Image and Restore BackUp Image tasks is not working well when you have a large amount of images to select from. The dropdownbox is not very useful when you must select amongst many images so the best option is to use ...
Idea by epkpej | 07 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution We have an application DR test we will be doing through netbackup. Application is installed out of the system drive. It is installed in E:\. What are the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sym_biosis | 30 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hello everyone, Working on a demo with Mobility Suite. When trying to install Work Hub on a LG G3 phone running Android 5.0.1 20H, I got the following error: ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 27 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution We are attempting to set up Sharepoint GRT 2013 backups.  Master is aix 7.1 Netbackup 7.6.0.3  Media Server is Netbackup Appliance 5230 2.6.0.3 Client is Windows 2008 ...
Forum Discussion by bmaro | 26 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Going through the TN http://www.symantec.com/business/support/index?pag... Do I need to use third party tool to relay mails to the e-mail gateway ? ...
Forum Discussion by sym_biosis | 20 Mar 2015 | 34 comments