Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello everyone, Just found this bug on DLP 14, latest release. When changing the Agent Group on one agent, I get the following error: ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 29 Jun 2015 | 0 comments
I need a solution I am seeing the altiris agent continually crash on new installs of the agent  This is what event viewer is showing.  Any thoughts? Faulting application name: ...
Forum Discussion by SonicGT | 24 Jun 2015 | 5 comments
I need a solution Hi all, I would like to know that if SMG be configured in HA mode active/passive mode, I know that HA option is not built in to SMG, but if i confgure another SMG ...
Forum Discussion by Shahbaz82 | 15 Jun 2015 | 3 comments
I need a solution My library is reporting to me that one of my NetBackup tapes is going bad. I need to move the images off of that tape and pull the tape out of the library. What is the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by trippeer | 11 Jun 2015 | 3 comments
I need a solution Everyday there are 8-9 Backup jobs are running in our Backup Exec. Recently deciding to do make a Archive of One day's data. Please do suggest some ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sazzad | 11 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution I had to replace the old server running SSR 2013 R2 management solution with a new one. Toghether with this, I also moved the SQL database from an old 2008R2 server to ...
Forum Discussion by giorgiobusoni | 11 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution When I create a form project and try to debug it, I dont see workflow starting in my screen (blue arrow). In the browser I get "Application Error, System ...
Forum Discussion by Kiran Kumar S | 10 Jun 2015 | 10 comments
I need a solution Dear Support, Please find the below issuse. We have life time license for Symantec Backup Exec 2010 R2.Right now the license key is its not working.  The ...
Forum Discussion by BackExec | 09 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Hello all, I have a 3 to 1 Building Block setup (3 live, 1 standby) When failing over, the 3 prod aliasses are pointed to the 1 dr-server. Is it correct ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GertjanA | 06 Jun 2015 | 3 comments
Technical Webinar Online Tue, 16 June, 2015 - 1:00 - 2:00 EDT NetX Connect - Remote ...
Event by NetX | 05 Jun 2015 | 4 comments