Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Appliance was R2, was upgrading to R3 twice, once in September and once again at the end of October. Ops center crashed on the first appliance. 3 months ago I was ...
Forum Discussion by mcutechadmin | 21 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution Hi All, I tried to bring a SG online in a node but it's not comming online. Let me explaing the issue. We did reboot of a node aixprd001 and we found ...
Forum Discussion by prabindr | 17 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hi Experts . I need to understand netbackup logs why we are getting numeric stamp before it starts writing the log entry immediate after time stamp? like  as ...
Forum Discussion by Mohankumar K | 15 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution I have to decommission my old 5200 which has been hosting two tape libraries used only for monthly tape jobs.  I'm moving the libraries to a new 5230 but was ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Stanleyj | 05 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hello all , I have a requirement to complete and I Would like all of you to give me your suggestions , recommendations to achieve it succuesfully.  Currently ...
Forum Discussion by Outrageous | 04 Dec 2014 | 6 comments
I need a solution I currently have Windows 7 Home Premium 64-bit and I just noticed that the system requirements for SSR 2013 R2 Desktop do not include Home Premium. That would be a ...
Forum Discussion by dmcmillen | 30 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Hello all, Prior to upgrading to SEPM 12.1.5 one of my customer was running SPC in their envoirement that was managing 18 diffrent SEPM's in diffrent regions. Now ...
Forum Discussion by Outrageous | 29 Nov 2014 | 22 comments
我需要解决方案 Hi, We are experincing an issue in SEPM Java console after upgraded from 12.1.4112 to 12.1.5. Java version : Java 7 update 25 Please find the attached screenshot. ...
Forum Discussion by Venk@ | 25 Nov 2014 | 17 comments
I need a solution Hello Guys . I have one laptop running windows 7- 64 BIT . Whenever I install the PGP Agent on it the installation completes and machine reboots but it goes into ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Outrageous | 25 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution I am replacing my current Win7 PC running Ghost 15 with a new PC (different hw, of course).  Right now the new pc is bare metal with no sw installed on it.  I want to ...
Forum Discussion by dmcmillen | 20 Nov 2014 | 5 comments