Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello all, We have installed Altiris 7.5 SP1 hotfixes to make it 7.5 SP1 HF5. After installing the same, we are not able to see the scripted task which we ...
Forum Discussion by Krunal Solanki | 31 Aug 2015 | 3 comments
If the following error occurs in the appcenter-setup.log from the Terminal during a Mobility Suite 5.3 or 5.3.1 upgrade, then the /usr/local/nukona/certs/configurator/nginx.crt file will need to be edited: msg=errors: nginx: [emerg] ...
Article by Joshua Johnson | 18 Aug 2015 | 0 comments
I need a solution I upgraded to Windows 10 about 3 weeks ago.  The only incompatible software was Symantec Endpoint Protection.  So when I ran the Windows 10 upgrade, it got rid of the ...
Forum Discussion by Idiot | 15 Aug 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, I have seen this error on a couple of machines when installing the Software Management Solution Plugin. Product: Software Management Solution Plugin -- ...
Forum Discussion by Stefan S. | 14 Aug 2015 | 2 comments
Hi, We have around 400,000 public folders in our organization, however our users cannot restore any public folder items where there is a Exchange replica. This KB article explains our issue and as of now there is no fix to this issue... Symantec ...
Idea by Tifosa | 13 Aug 2015 | 0 comments
I need a solution Hi, How will I move the Symantec DCS server in different server without affecting connections to client? Thank you in Advance!! Regards, JM ...
Forum Discussion by Ch@gGynelL_12 | 09 Aug 2015 | 1 comment
I need a solution Hi  Is there a way to keep existing VOM configuration such as VBS. etc, while reinstall a exisiting VOM Server? Like VCS we can backup main.cf. Thanks ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ylin-123 | 05 Aug 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, my scenario is thus: 2x standalone 2015 servers (legacy VM estate(backup2) and new vm estate(Backup1) being backup up seperately) Get old VM estate ...
Forum Discussion by grumhelden | 03 Aug 2015 | 2 comments
I need a solution Im trying to boot my SRD 2013 11.0.1 on a new HP Proliat DL160 Gen9 and dont recognize the Keyboard or Mouse. I cant do anything because of that. i Disable the USB 3.0 ...
Forum Discussion by J3d1 | 22 Jul 2015 | 1 comment
I need a solution I have a site who are running 7504 and have the IMAGESDB_PATH registry entry in place.  I note this is no longer supported, but it is working currently working as ...
Forum Discussion by SYMAJ | 20 Jul 2015 | 3 comments