Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Help! Netbackup Appliances 5230 2.6.0.2.  One of our appliances houses ms-standard windows all local drives backups and vmware snapshot backups.  Backups run at good ...
Forum Discussion by bmaro | 28 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution Hey all,  We have a CMS and an SMS environments in our company. The SMS got created a couple months ago, and I've been seeing problems where it's ...
This issue has been solved
Forum Discussion by richietheprogrammer | 18 Aug 2014 | 8 comments
I need a solution Hi, SQL Server was decomissioned without notice. There are No Backups. What are my options? SEPM Console is still available. VM of old server can be restored ...
Forum Discussion by Avikar | 15 Aug 2014 | 14 comments
I need a solution Hi all, currently we are migrating from Lotus Notes to Microsoft Exchange. We also have to migrate our existing EV Archive Domino to EV Archive Exchange. We are ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Calli-TK | 01 Aug 2014 | 6 comments
I need a solution I need few insights on the design constraints : 1) Do I need the NDMP License for the NAS backup over FC to VTL on DD ( VTL license for DD already procured with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Abhijit_Srivastava | 01 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution I currently have a single SEPM 12.1.4 server with a off box database on a separate SQL server.  We need to replace the old hardware SEPM server with two new servers.  ...
Forum Discussion by JAunmc | 28 Jul 2014 | 9 comments
I need a solution we used Netbackup to backup the client.   client is crashed now. we need to restore the enitre data drives, which is 40 TB(which is most critical data).   we ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bharath Achar | 25 Jul 2014 | 6 comments
I need a solution Hey guys, I have a bit of a problem and I am hoping someone here can help clear some things up. This is kind of long so here we go...   I am working for an ...
Forum Discussion by Dephloc | 16 Jul 2014 | 6 comments
I needed contact the customer support for help, and the symantec customer support personnel made a remote connection to my dektop to verify this situation, The keyboard inside of Unerase is dead. Well, the person confirmed that the keyboard does not work ...
Idea by roniux | 12 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution I only have a quick question that probably be answered easily.     I am in the process of doing a hardware refresh for the master server in my environment ...
This issue has been solved
Forum Discussion by David.Bowlby | 08 Jul 2014 | 1 comment