Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello all, We have installed Altiris 7.5 SP1 hotfixes to make it 7.5 SP1 HF5. After installing the same, we are not able to see the scripted task which we ...
Forum Discussion by Krunal Solanki | 31 Aug 2015 | 1 comment
I need a solution We have the following 2 scenario: 1) DCS: SA installed ver 6.5 . SQL instance installed. I now want to add a failover DCS:SA server . How to do that? Just ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThaveshinP | 25 Aug 2015 | 5 comments
I need a solution I'm considering rolling out the Backup Exec Management Plugin for VMware with the vSphere C# client.  However need to establish the minimum set of permissions ...
This issue has been solved
Forum Discussion by DeadEyedJacks | 17 Aug 2015 | 4 comments
I need a solution I upgraded to Windows 10 about 3 weeks ago.  The only incompatible software was Symantec Endpoint Protection.  So when I ran the Windows 10 upgrade, it got rid of the ...
Forum Discussion by Idiot | 15 Aug 2015 | 1 comment
Hi, We have around 400,000 public folders in our organization, however our users cannot restore any public folder items where there is a Exchange replica. This KB article explains our issue and as of now there is no fix to this issue... Symantec ...
Idea by Tifosa | 13 Aug 2015 | 0 comments
Once the decision has been make to deprecate older equipment and remove the device from service the decision needs to be made on how to migrate the data to a new device. An Administrator can decide to move shares over in a piecemeal fashion that allows ...
Article by RodP | 11 Aug 2015 | 0 comments
I need a solution Hi folks, I'm prepareing to migrate DLP 12.5 system into virual server. So I'm going to follow the steps of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Gyeong-un Kim | 11 Aug 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, We have Symantec Backup Exec SBS 12.5 installed on a Windows server SBS 2011, we also have a Symantec Backup agent for Windows. We would like to move the ...
Forum Discussion by Zed One | 05 Aug 2015 | 6 comments
I need a solution Hi all. We have a issue here, we can make backups without problems, our Exchange 2007 server has 3 databases and there's no problem do make backups. But, we ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Day After Day | 04 Aug 2015 | 6 comments
I need a solution Our BE 2012 jobs(scheduled) are getting hold. We haven't figured out the root cause of this. We are sure it is not done manually and we are encountering this ...
Forum Discussion by sym_biosis | 03 Aug 2015 | 7 comments