Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi Team, Recently I have changed Tapes 1.LTO5 3TB (labled XXXXL1) 2. we are using IBM-ULT3580 drives 3. Dell tl4000 hardware box After changing ...
Forum Discussion by sagar666 | 11 May 2015 | 10 comments
I need a solution i have vackup issues for flat files. i found out that there's something wrong with VSS, DFS: -- C:\Windows\system32>vssadmin list writers vssadmin ...
Forum Discussion by DV1UBY | 10 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hello. Im just looking for some information in regards if this is posible or not. We have moved our Archiving out to the cloud. We had some issues and now we ...
This issue has been solved
Forum Discussion by nwalsh | 08 May 2015 | 4 comments
Would be great to have support for some kind of NAS to be able to run Symantec Management Agent and use it as a package server. This could be a great solution for small sites with low bandwith. (Endpoint Management, 7.5, 7.5, 7.6, 7.6, Client ...
Idea by Stefan S. | 07 May 2015 | 0 comments
I need a solution I want to start off by saying I am not a extremely experianced user. My company has been using Ghost for a few years now implementing the Vista drivers with the Ghost ...
Forum Discussion by Ianbword | 04 May 2015 | 1 comment
I need a solution I got this problem when performing backup with flat files and Exchanage emails, "WIN32 32: The process cannot access the file because it is being used by another ...
Forum Discussion by Jan Rustico | 30 Apr 2015 | 9 comments
I need a solution Hi all ; currently i take oracle backup to tape and conmpress it via netbackup so the total size approximatly 35 GB , then to test the database restore from the ...
Forum Discussion by Deyaa | 29 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution When I left my last job, I burned a CD with documents I would need here (overseas). The burning software I had to use was Symatec Endpoint Encryption - I had to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ahomme | 28 Apr 2015 | 5 comments
I need a solution Dear All, I added a LUN to a specific volume and realised that I added it to the wrong volume. To remove the LUN the following command was run : "vxdg ...
Forum Discussion by Shaun Glass | 24 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Hello Everyone , Version of SEPM is 12.1.5 running in HA mode with 2 SEPMs and DB is hosted on a SQL server cluster with about 3000 endpoints. I have recieved the ...
Forum Discussion by Outrageous | 20 Apr 2015 | 8 comments