Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi all, I have a Netbackup Appliance 5220 7.6.0.1 and I am trying to restore a physical Windows 2008 Server to vSphere.  A VIC server running Windows 2012 is used ...
Forum Discussion by mrDavid | 22 Sep 2014 | 0 comments
I need a solution Hello all,   I have the following issue: I needed to move my Netbackup 7.5 master server installation Windows 2003 32bit to a new hardware with Windows ...
Forum Discussion by osvaldo olmedo | 22 Sep 2014 | 5 comments
I need a solution Hello Every body,    I have seen that some times netbackup activity monitor does not show the real progress of backups and restores, are there any way to know ...
Forum Discussion by blanco.adalbert... | 22 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Hi I wish to turn off logging of restores in OpsCenter is there a method to do this?   Currently it appears that all reporting of restores of individual files ...
Forum Discussion by Jim-90 | 21 Sep 2014 | 0 comments
我需要解决方案 Hi again and thank you in advance for your assistance. I have a HP-UX master running 7.5.0.6. The catalog backup is quite large and the client has not been keeping the ...
Forum Discussion by wojo | 20 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution We Are facing At .Jobs Virus created on server 2003 and 2008 Os. This At .Jobs created On task manager. I had taked with Symantec Team but symantec told this ...
Forum Discussion by kiran salunkhe | 20 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution hi  I have full disk encryption enabled on my laptop computer. our IT team was making some updates to my machine after I logged in and their changes resulted in me ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jackanory | 18 Sep 2014 | 7 comments
I need a solution I'm Still Having trouble Adding Drivers to SSR 2013 SP2 SRD. The WinPE is 6.3.9600. This means Windows 8.1/Server 2012 correct? I have 2 new workstations, ...
Forum Discussion by PatPatriot55 | 18 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution We are using Netbackup Server  6.5.6 on Windows 2008R2.Now we have created new server on which Netbackup Server 6.5.6 installed which having  different Windows ...
Forum Discussion by am2588 | 17 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution All, I'm trying to get to the bottom of the process being recovering an AD controller to new hardware when no other AD controller is present. In my test ...
This issue has been solved
Forum Discussion by celcat | 17 Sep 2014 | 7 comments