Video Screencast Help
Symantec Appoints Michael A. Brown CEO. Learn more.

Search

Search results

I need a solution When I run an Images On Tape report for some old LTO3 tapes, some are coming back with "no entity was found (Status 227)". I've done some research, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ga2peio | 24 Sep 2014 | 8 comments
I need a solution Wrote a script to remediate backup clients in multiple NB policies (running 7.5.0.6 on RH Linux servers). So I use the bppllist command with the -byclient option ...
This issue has been solved
Forum Discussion by LT2013 | 24 Sep 2014 | 5 comments
I need a solution Hi All,   Need to know what is startup scan. In the Scan Log I can see 6 times initiated per day. Although it didnt run more than 2 minutes but need to know ...
This issue has been solved
Forum Discussion by farooq | 23 Sep 2014 | 7 comments
I need a solution Has anybody seen this error before? I get this email sent every day:   Message from:     Server name: sepm-g     Server IP: 129.6.83.104 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Helpneedednow | 23 Sep 2014 | 6 comments
I need a solution SEP12Ru4Mp1 installed. I am receiving this error msg when trying to add a folder to be added to the exclusion list:   Request contents are invalid: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThaveshinP | 23 Sep 2014 | 7 comments
I need a solution I'm not sure this can be done but I need a report that shows all servers that a specific AD account is being used to start a service. Any help would be ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JoeKocenko | 18 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution At Site A, technician uses same installation package to do the upgrade and the upgrade happens. However taking another pc from Sita A (same image for workstation and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThaveshinP | 18 Sep 2014 | 5 comments
I need a solution HI, We are using SEPM 12.1.3001.165 on server 2008. We have blocked USB/MTP using Application and device control policy. Can we implement , when a user insert ...
This issue has been solved
Forum Discussion by manishdixitajm | 16 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Dear Team, I was in this forum for an help in configuring mail notification. I have configured notification by backup_exit_notification script and blat. However, as ...
This issue has been solved
Forum Discussion by susotest | 14 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution We are running 12.1 on two 2003 r2 servers (enterprise x86), we have a small portion of our population running 12.1 but most are running 11.6.  We need to automate ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ariphaneus | 12 Sep 2014 | 11 comments