Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi Team,  I have one netbackup master server and one media server. In order to get the backup failure alert on third party monitoring tool "HP ...
Forum Discussion by Brits | 23 Mar 2015 | 8 comments
I need a solution Hello; I have a problem. How do I create a report in OpsCenter, which I can see how many clients I have on the environment, how many ended successfully and ...
Forum Discussion by Giuliano GVT | 16 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hi all. I need some help with my backup report, to group statuscode for each server if it have failed more times. Also i can't find a solution on only get ...
This issue has been solved
Forum Discussion by M_henriksen | 16 Mar 2015 | 5 comments
I need a solution Hi Techiz,  There is an issue while creating custom report in Opscenter(7.6.0.3), when I apply filter at the beginning at poly name contains "String", it ...
Forum Discussion by Sid1987 | 10 Mar 2015 | 10 comments
I need a solution Hello, So I have OpsCenter 7.6.0.3 and I`m trying to create a report on some clients in order to see only the Active Data on our dedup pools/tapes(basicly ...
This issue has been solved
Forum Discussion by xao | 06 Mar 2015 | 7 comments
I do not need a solution (just sharing information) Wanted to share a OpsCenter SQL query I've been using to answer question like One of the drawbacks of using bpplist ...
Forum Discussion by VoropaevPavel | 04 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hi Hope someone out there can help with this.  I'ts driving me nuts!! Our VMware policies are set to use the "VM DNS Name" as the Primary VM ...
Forum Discussion by Rusty_uk | 26 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution I'm not able to sort the Week At A Glance report in OpsCenter v7.6.0.4 Analytics. I should expect it could be sorted by default but it is not, i also do not ...
Forum Discussion by RonnyS | 13 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution Hi Techiz,   I am trying to look for an automated vaulting report for a month. Means how many and what all medias were ejected for an entire month. I tried looking ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sid1987 | 05 Feb 2015 | 9 comments
I need a solution Hi, i'm posting here because i've a really strange issue with OPsCenter Version 7.5.0.6: when i execute a standard report ("Client Summary ...
Forum Discussion by Alberto Colombo | 04 Feb 2015 | 11 comments