Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution SEP12Ru4Mp1 installed. I am receiving this error msg when trying to add a folder to be added to the exclusion list:   Request contents are invalid: ...
Forum Discussion by ThaveshinP | 23 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution Just downloaded RU5 now. Has anyone tried upgrading yet from either RU4 / Ru4Mp1 /Ru4mp1a to RU5 ? Last 2 times I upgraded , ran to an issue to increase the ...
Forum Discussion by ThaveshinP | 19 Sep 2014 | 6 comments
I need a solution At Site A, technician uses same installation package to do the upgrade and the upgrade happens. However taking another pc from Sita A (same image for workstation and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThaveshinP | 18 Sep 2014 | 5 comments
I need a solution Hi,   After intergrating snac with SEPM   1) Does SNAC push a setup to client for it to reflect  SNAC on client ?   2) I have a small ...
Forum Discussion by Jeshrel | 17 Sep 2014 | 13 comments
I need a solution Dear Team, I was in this forum for an help in configuring mail notification. I have configured notification by backup_exit_notification script and blat. However, as ...
Forum Discussion by susotest | 14 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hi All,   We are planning to upgrade our existing Symantec opscenter server from 7.6.0.2 to 7.6.0.3 can any one provide me with links to any known issues. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BVshet | 12 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution About generating the lost media report regularly You should generate the Lost Media Report regularly so you can recall media that has not been returned from ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bharath Achar | 10 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hello Team, We have been notified by one of our vendor relating to a new Malware called Dyre also called as Dyreza. Kindly let me know if there is any new Symantec ...
Forum Discussion by rmurthy@akamai.com | 09 Sep 2014 | 5 comments
I need a solution Hello everyone, Have the following error: I'm having this problem usually. Wonder if this warning is related with incidents delay (Another ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 07 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hello everyone! I'm testing new version of DLP, 12.5, and have found some strange stuff I haven't found in earlier versions: I set up a Endpoint ...
This issue has been solved
Forum Discussion by haroldvm89 | 07 Sep 2014 | 2 comments