Video Screencast Help
Symantec Appoints Michael A. Brown CEO. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi, We use SEPM version 12.1 RU4 and have enabled the denial of service in the firewall policy. Our test computer is having SEP client 12.1 RU4 with all ...
Forum Discussion by Roog | 30 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hi,   The backup job is failing with the following error:   Job ended: Monday, September 22, 2014 at 11:33:03 PM Completed status: Failed Final ...
Forum Discussion by lanloun | 30 Sep 2014 | 5 comments
I need a solution According to our new IT policy,and I can't say that I disagree, we can no longer user a service account as a domain admin. It needs to be a regular user account ...
Forum Discussion by IT_serge | 29 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hi,   when I run jobs to a tape, the jobs run properly to a point were they suddenly become on queu and the tape gets ejected from the tape drive. Knowing that ...
Forum Discussion by lanloun | 24 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hi,   After intergrating snac with SEPM   1) Does SNAC push a setup to client for it to reflect  SNAC on client ?   2) I have a small ...
Forum Discussion by Jeshrel | 17 Sep 2014 | 13 comments
I need a solution About generating the lost media report regularly You should generate the Lost Media Report regularly so you can recall media that has not been returned from ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bharath Achar | 10 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hi,   I would like to know which is the process that triggers liveupdate both auto-liveupdate or a manuall liveupdate on client end and also what process is ...
Forum Discussion by Jeshrel | 09 Sep 2014 | 8 comments
I need a solution Hello everyone, Have the following error: I'm having this problem usually. Wonder if this warning is related with incidents delay (Another ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 07 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hello everyone!!  I'm working on a Service Desk POC for the first time. and when installing the Workflow Platform, I get the message  The workflow ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 07 Sep 2014 | 6 comments
I need a solution Hi All, We are planning to migrate our SMG 10.0.1 to 10.5.X version. Before doing so , we would like to finetune the rule base & make sure the device are ...
Forum Discussion by Panache | 04 Sep 2014 | 0 comments