Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Netbackup 7.6.0.2 running on aix OpsCenter  Analytics 7.6.0.2 on Windows 2008 Netbackup Appliance Media Sevrer 5230 2.6.0.2 Is there a report or alert we ...
Forum Discussion by bmaro | 28 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hello all, I tought I would throw this out there before going to the trouble of installing the trialware. My Setup: I have network A that is completely ...
Forum Discussion by SparkSF | 25 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hi,   Kindly note that i wanted to create a job with the same selection list as that of a previous job. When openning the selection list it does not load, and ...
Forum Discussion by lanloun | 22 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution I'm running Symantec Endpoint Protection Manager 12.4.4023.4080, and the monthly risk - comprehensive risk report is showing no data for all categories. We have ...
Forum Discussion by ICWILL | 14 Jul 2014 | 3 comments
This article is the fifth installment in an on-going series of articles on how to utilize SEP 12.1 for Incident Response. Links to the previous four are below: How to utilize SEP 12.1 for Incident Response - PART 1 How to utilize ...
Article by .Brian | 11 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Hello, the reports of Backup exec do not show the content by pressing the deploy,  What option need in complement in the  browsers for work properly?   I ...
Forum Discussion by n3m3sls | 10 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution I am facing  issue when i am trying to switch the resource group from node1 to node2 and getting attached error for the nfs mount point. So can you please suggest ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rsthakur83@yahoo.com | 07 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution I recently had fully encrypted hard disk (Toshiba mq01abd075), operating system (Windows 7 Professional), two partition. C (146 GB) and D (548 GB) and 4 GB Unallocated ...
Forum Discussion by troygaines | 04 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Hi everyone, Please I have installed Symantec End Point Small Business edition on nserver 2008, but later I had problem with the the serve to which I had to format ...
Forum Discussion by Bala Toro | 28 Jun 2014 | 2 comments
I need a solution Hi,   I upgraded from backup exec 2010 to backup exec 2014 yesterday. However I have the file server job failing with the following error: Final error: ...
Forum Discussion by lanloun | 26 Jun 2014 | 1 comment