Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi all,   Is there a command, or a GUI option to find out how much data was duplicated from basic disk to tape? It would be nice to see, as an example, how ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Seth_E | 22 Aug 2014 | 2 comments
I do not need a solution (just sharing information) hi ,   I was trying to find trace of FT disconnection on client side and finally i was able to find below command which gives ...
Forum Discussion by Sym_2010 | 21 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution Hello all, I hope someone out there can help me with some advice, tips, and tools.  I've recently started working for this company (just over a month).  The ...
Forum Discussion by nomisAdmin | 21 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution Are there SQL query for OPScenter for generating reports? Yes, but you will need Yes, but you will need "OpsCenter Analytics" license to have this ...
Forum Discussion by DaizyBoy | 20 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution We recently upgarded to Backup Exec 2014. The backup job was running fine till last week. From last weekend, it has been showing the error as ...
Forum Discussion by Krishna chandran | 20 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hello All, Can some one describe detailed about netbackup appliance like B2600,B5200 and pure disk appliances  and its differences and latest versions.   ...
Forum Discussion by Anil B | 19 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution Hi all:  Yes I know NOM as name is dead... but AFAIK NOM is OpsCenter now. That's why I posting here, please accept my apologize if not. I have received a ...
Forum Discussion by rbadilla | 14 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution Hello All,   Am new to Netbackup, Please clarify. We have a master server at 7.1.0.1 version, i have seen catalog backup is running with 3 child streams. ...
Forum Discussion by Anil B | 09 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hello Experts,   Need some help here, Regarding Netbakcup installation on solaris step by steps. Got to know that there was 3 packages to install i,e VRTS_ICS, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Anil B | 08 Aug 2014 | 8 comments
I need a solution Hello everyone, I'm managing a SMP these days, and deploying altiris agents as well.  However, when deploying altiris agent to certain computer, some of ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 06 Aug 2014 | 3 comments