Video Screencast Help

Search

Search results

I have Tamper Protection and Application Control rules enabled. I would like to only recieve e-mail notifications for my Application Control rules and no e-mail notifications for Tamper Protection hits. Unfortunately, both of these events belong ...
Idea by MCE_Loren | 22 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution Hi all Wanted to ask you if you can share experiences or best practices , regarding symantec web gateway reporting, Im not very happy with reporting options i have ...
Forum Discussion by Psym | 22 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Hi Everyone, Just need some advice regarding the site I look after. At the moment I have two SEPM's in a datacenter which connect to a SQL cluster there. ...
Forum Discussion by PaulCab | 22 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution All, We are working on finally determining the appropriate expiry time frame. We currently archive all emails after 1 year and leave no stubs\shortcuts.   Are ...
Forum Discussion by pjglick | 22 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, Few of my GUP's are unable to take update from SEPM i have enabled sylink log on GUP server and have uploaded to this post. The only errors i could ...
Forum Discussion by Jeshrel | 21 Jan 2015 | 12 comments
I need a solution All For reporting purposes, I am looking for the SQL table or view that is used during alert drill downs from the Event Console. I have already gone through ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MonitorMan | 21 Jan 2015 | 3 comments
Currently running Backup Exec 2014 SP2 on Microsoft Server 2008 R2 Enterprise. This is primarily an issue with how backup sizes are displayed in the Backup Exec console for VMs (from VMware vSphere 5.1). After talking to tech support, the only way to ...
Idea by dsteeves | 20 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution I'm currently running Symantec Encryption Server 3.3.1 Build 13100, I get a nightly email on the number of users enrolled and system status.   I can't locate ...
Forum Discussion by Falken | 20 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hi Everybody! Today I ran into a problem with Netbackup 7.6. When a backup job finishes I get this error message: cannot send mail to root on client ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dany27 | 18 Jan 2015 | 2 comments
You’ve installed & set up the SEPM console. You’ve also deployed the SEP clients to PCs across the network. The job is done… or so you thought. While it can ‘run’ itself most of the time, there are some thing you will have to monitor the health of ...
Article by Tony Sutton | 13 Jan 2015 | 1 comment