Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution SEP12Ru4Mp1 installed. I am receiving this error msg when trying to add a folder to be added to the exclusion list:   Request contents are invalid: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThaveshinP | 23 Sep 2014 | 7 comments
I need a solution Just downloaded RU5 now. Has anyone tried upgrading yet from either RU4 / Ru4Mp1 /Ru4mp1a to RU5 ? Last 2 times I upgraded , ran to an issue to increase the ...
Forum Discussion by ThaveshinP | 19 Sep 2014 | 6 comments
I need a solution I'm looking for an audit like report that will tell software that is deployed to a machine from Altiris that tells the user in the console that pushed the ...
Forum Discussion by mhendel05 | 18 Sep 2014 | 1 comment
I'm looking for an audit like report that will tell software that is deployed to a machine from Altiris that tells the user in the console that pushed the software.  Is there a way to identify by a report the software that was pushed by a specific ...
Idea by mhendel05 | 18 Sep 2014 | 0 comments
I need a solution I'm not sure this can be done but I need a report that shows all servers that a specific AD account is being used to start a service. Any help would be ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JoeKocenko | 18 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Hello All ,  Few clients in my network are unable to connect to NS and register while connected using wifi after upgrade to 7.5 SP1 I have to connect them to ...
Forum Discussion by @SVR | 17 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hi,   After intergrating snac with SEPM   1) Does SNAC push a setup to client for it to reflect  SNAC on client ?   2) I have a small ...
Forum Discussion by Jeshrel | 17 Sep 2014 | 13 comments
I need a solution Has anyone added an Altiris 7.5 database as an External CMDB Connection in the Analytics configuration in Altiris 7.1? We use reports and extracts from the ...
Forum Discussion by paulhicks | 16 Sep 2014 | 0 comments
I need a solution Hi, I am testing E-vault 10.0.4 File Server Archiving, i am able to archive but placeholders are not created on all the files. Note: archived with policy ...
Forum Discussion by ojay4real | 15 Sep 2014 | 6 comments
I need a solution Hi All,   We are planning to upgrade our existing Symantec opscenter server from 7.6.0.2 to 7.6.0.3 can any one provide me with links to any known issues. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BVshet | 12 Sep 2014 | 4 comments