Video Screencast Help
Symantec Appoints Michael A. Brown CEO. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi,   The backup job is failing with the following error:   Job ended: Monday, September 22, 2014 at 11:33:03 PM Completed status: Failed Final ...
Forum Discussion by lanloun | 30 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hello everyone, We have never used agentless inventory, but we want to test it out on servers.  My question are: What is the impact on the network to perform ...
Forum Discussion by Blade_CO | 29 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Hello , Situation : I need to check FT connection status every time before RMAN backup starts from client which is multi-streamed. How do we do this ...
Forum Discussion by Sym_2010 | 25 Sep 2014 | 6 comments
I need a solution Hi,   when I run jobs to a tape, the jobs run properly to a point were they suddenly become on queu and the tape gets ejected from the tape drive. Knowing that ...
Forum Discussion by lanloun | 24 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Just downloaded RU5 now. Has anyone tried upgrading yet from either RU4 / Ru4Mp1 /Ru4mp1a to RU5 ? Last 2 times I upgraded , ran to an issue to increase the ...
Forum Discussion by ThaveshinP | 19 Sep 2014 | 6 comments
I need a solution At Site A, technician uses same installation package to do the upgrade and the upgrade happens. However taking another pc from Sita A (same image for workstation and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThaveshinP | 18 Sep 2014 | 5 comments
I need a solution Hello All ,  Few clients in my network are unable to connect to NS and register while connected using wifi after upgrade to 7.5 SP1 I have to connect them to ...
Forum Discussion by @SVR | 17 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, I am facing an issue on one of the clients which are showing offline in SEPM but are online and are getting all the updates from the SEPM server. Although ...
Forum Discussion by hamad3914 | 15 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Dear Team, I was in this forum for an help in configuring mail notification. I have configured notification by backup_exit_notification script and blat. However, as ...
This issue has been solved
Forum Discussion by susotest | 14 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hi All,   We are planning to upgrade our existing Symantec opscenter server from 7.6.0.2 to 7.6.0.3 can any one provide me with links to any known issues. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BVshet | 12 Sep 2014 | 4 comments