Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi, We are experincing an issue in SEPM Java console after upgraded from 12.1.4112 to 12.1.5. Java version : Java 7 update 25 Please find the attached ...
Forum Discussion by Venk@ | 25 Nov 2014 | 11 comments
I need a solution Hi, Windows Live SNDS reports me that two IPs of my dedicated server are in Symantec BrightMail block-list. I use the IP Reputation Investigation page  ...
Forum Discussion by Ahio | 25 Nov 2014 | 0 comments
I need a solution SEP 12.1.4112.4156 - Windows 7 clients   I have several clients showing as offline in the server and web consoles but when I remotely connect to them they show ...
Forum Discussion by SEPM_Admin2014 | 25 Nov 2014 | 12 comments
I need a solution Is there anyway of optimizing DQL such that engine will take notice of the device.name fields in the WHERE clause; such that it only runs the query on the ...
Forum Discussion by Phil Rosier | 25 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Hallo everybody, I would like to deploy some powershell scripts combining with BEMCLI. Currently I have two backup exec servers in two remote offices. On version ...
Forum Discussion by Vini_Vidi_Installi | 25 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Hello everybody, I am triying to set a notification in the SEPM that reports the brute force attacks occured to the clients in last 7 days for ex. I found ...
Forum Discussion by ionutmo | 25 Nov 2014 | 6 comments
I need a solution ITMS 7.5 Is it possible to disable the parameter caching on a single report? Simple enough question. Im looking for a way, through customizing the XML or through ...
Forum Discussion by dnoah_GMK | 24 Nov 2014 | 0 comments
I need a solution I see that vlteject command can be used, but am not sure about the syntax. I need to write a script which will send the lost media report as an Email attachment to the ...
Forum Discussion by King25may | 22 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Created a large amount of data. Backed it up to the tape library. Trying to restore data on to the same location. Writing started, then also status under Operation ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SauravKr. | 21 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution Any idea why the SEPM console is showing a machine as having a Win Vista OS when the machine in fact has Win 7 installed? Running SEP12RU4Mp1. How many ...
Forum Discussion by ThaveshinP | 20 Nov 2014 | 9 comments