Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello Looking for Computer summary report with last Communication detail. Anyone having SQL query for the same??? Hi CBZ9104, please check Hi CBZ9104, ...
Forum Discussion by vikas1101 | 10 Jun 2015 | 8 comments
I need a solution HI I looking for SQL Query report which shows me computers with no plug in installed. Like computers who does not have Inventory solution plug-in, Computers who ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vikas1101 | 28 Oct 2014 | 6 comments
I need a solution Hi We using Client Management suite 7.1 SP2. We need a Inventory report of exe file installed on Roaming user profile. We have search it out it is not ...
Forum Discussion by vikas1101 | 22 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution Hi We having Client Managment Suite 7.1 SP2 MP1 Suddenly all the altiris agents are stop working getting any software delivery task or any update client update ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vikas1101 | 02 Oct 2014 | 10 comments
I need a solution Hi  Can we get a report of  Last reboot time of the systems. Need for patching policy https://www-secure.symantec.c ...
Forum Discussion by vikas1101 | 19 Sep 2014 | 9 comments
I need a solution Hi Can I get the report, which clients are communicating with which package server or From which package server clients are downloading packages There is ...
Forum Discussion by vikas1101 | 18 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution hi Any one having IT Analytics solution introduction video or PPT 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vikas1101 | 02 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution Hi I am using below SQL query to pull out computers with software installed report. Can I add Domain, Operating System, OR how maximum table i can add to get ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vikas1101 | 17 Jun 2014 | 10 comments
I need a solution HI We using CMS 7.5 both NS and SQL are on different box At the very first time all cubes process has been done successfully but the reports were not opening ...
Forum Discussion by vikas1101 | 17 Jun 2014 | 3 comments
I need a solution Hi We using Client Management  suite 7.5 We have created one job and task through which we uninstalling office 2010 and installing office 2013 it is happening ...
Forum Discussion by vikas1101 | 07 May 2014 | 7 comments