Video Screencast Help

Search

Search results

I do not need a solution (just sharing information) Pretty unhappy with the out of the box reports this week so wrote a new version that answers previous people asking for this report  ...
Forum Discussion by sdmayhew | 04 Apr 2014 | 0 comments
I need a solution Its Late and I must be missing something simple.    I am trying to set up a report schedule -  I have the report set up  assigned to a schedule ...
Forum Discussion by sdmayhew | 21 Feb 2012 | 5 comments
I need a solution One of my techs asked me why he has to manually click Include the Reply code ?    good question! then I go looking in the email templates and in ...
Forum Discussion by sdmayhew | 07 Feb 2012 | 0 comments
I need a solution I am missing something really easy here.    according to the ServiceDesk 7.1 customization guide all I have to do is open the sd.emailservices project and then ...
Forum Discussion by sdmayhew | 16 Jan 2012 | 3 comments
I need a solution Using the out of hte box email settings - SMTP - in service desk 7.1 sp1. I am looking to see if we can convert the HTML email format going out into text.    ...
Forum Discussion by sdmayhew | 04 Jan 2012 | 4 comments
I need a solution I know its only for a week but it is still annoying - service desk is showing my tickets are already one hour old - so it should be fixed next week but sitll annoying ...
Forum Discussion by sdmayhew | 01 Nov 2011 | 3 comments
I need a solution It just seems strange that we do classificaitons on incidents but not changes. You can do this in Remedy- Atrium but not Service desk.   Your depending on end ...
Forum Discussion by sdmayhew | 13 Sep 2011 | 0 comments
I need a solution I had this scripted about 4 years ago using the windows lock and unlock. for whatever reason I am spacing on where the altiris agent pulls the logon/logoff events. ...
Forum Discussion by sdmayhew | 06 Sep 2011 | 2 comments
I do not need a solution (just sharing information) So setting up my new production environment with 7.1   have all my Altiris agents rolled out using the throttle settings. ...
Forum Discussion by sdmayhew | 01 Sep 2011 | 0 comments
I was having a bugger of a time getting my locations to display correctly using the inv_aex_ac_tcpip table as a machine can have several IP address. I really needed to get one good IP address that was the latest one. I use this address to match up to ...
Article by sdmayhew | 18 Aug 2011 | 0 comments