Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hello, I have read the manual to backup exec system recovery (version 14). In the manual said the author, restore anyware function by windows server 2000, 2003 and XP. ...
Forum Discussion by YoWoo | 26 Feb 2009 | 1 comment
I need a solution I have tried for the last couple of days to restore to an HP ML110.  After the first boot the system did decide to sort out the HAL and then reboot, to then start the ...
Forum Discussion by Michael Hart-Jones | 24 Feb 2009 | 1 comment
I need a solution I installed BESR 8.5 (60 DayTial) on a DELL Power EDGE 2800 that has the OS installed on a 146 g RAID 1 that has two partitions C:\= 40g and Z:\= 106g   I ...
Forum Discussion by BuzzinHornet | 19 Feb 2009 | 1 comment
I need a solution N00b here.....   Just did a test recovery to very similar hardware, once the server was online, I could only log in locally and not to the domain. The event ...
Forum Discussion by RHollawayPGH | 17 Feb 2009 | 3 comments
I need a solution We have a 2003 standard edition server which is a domain controller and exchange server. The tx logs are on drive d and the data on drive e. We have successfully ...
Forum Discussion by nicolas zafiriou | 16 Feb 2009 | 2 comments
I need a solution Is this supported on Windows 2003 domain controllers? I remember having issues with Windows 2000 domain controllers. 0 ...
Forum Discussion by JWK | 12 Feb 2009 | 2 comments
I need a solution The Recovery CD does not load the SCSI drivers for my hard drive. How do I load the SCSI drivers from a USB flash drive when using the Recovery CD to restore my OS ...
Forum Discussion by justCharlie | 09 Feb 2009 | 4 comments
I need a solution Hopefully someone can help me with this. I'm doing a P2V for a few servers.  Changing them to .vhd files works and they boot properly in the virtual environment. ...
Forum Discussion by Stan 2 | 08 Feb 2009 | 1 comment
I need a solution Hi All:   Looking for some help here. Following is the environment..   1st Server - DC with Backup Exec 12.5 - Win 2k3 server 2nd Server - Exchange ...
Forum Discussion by Akshaya | 02 Feb 2009 | 1 comment
I need a solution I am attempting an Anyware Restore Ver 8.5.1 from a rather old Dell Power Edge 4400 to a new Dell Power Edge 2970. OS is Win 2000 Server Service Pack 4 and it is ...
Forum Discussion by Delizar | 29 Jan 2009 | 2 comments