Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I have a couple of tapes that i need to restore all the jobs to different foldes, this is part of a tape migration. (see above example).  Basically I want to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Matthew Bordignon | 31 Aug 2015 | 4 comments
I need a solution Hello, I am trying to restore mail box one of my user from Netbackup 7.6.1.1 from date 1/1/2015 to till date, but it's showing a blank data on a perticular ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mrauf | 29 Aug 2015 | 5 comments
I need a solution Hello, I've got a problem on my server. My server is a Windows server 2008 backuping himself with a backupexec 2012. This windows server is a Domain ...
This issue has been solved
Forum Discussion by infogerance | 26 Aug 2015 | 3 comments
I need a solution Can anyone suggest a solution for this issue please: We have an unmanned site where Iron Mountain do our daily Vault changes. We write our duplication jobs to a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tinsoldier66 | 25 Aug 2015 | 4 comments
I need a solution We had a tape library that we deleted from Netbackup and then readded it back in. Unfortuantely we forgot to move the tape media from the library out of it before ...
This issue has been solved
Forum Discussion by LFCNZ | 23 Aug 2015 | 13 comments
I need a solution So I have found this link and used it to setup the initial configuration... https://support.symantec.com/en_US/article.TECH130493.html My question is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by backup-botw | 21 Aug 2015 | 2 comments
I need a solution I have a customer who due to an unfortunate placement of the server had their server plunge 6 feet onto a hard floor. Surprisingly the OS drives survived but the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by OnsiteJim | 20 Aug 2015 | 4 comments
I need a solution Dear All, Could you please provide me with a direct link to download NB 7.6.0.2 Windows X64 Client Many thanks ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mohammad.yaseen... | 19 Aug 2015 | 6 comments
I need a solution I'm considering rolling out the Backup Exec Management Plugin for VMware with the vSphere C# client.  However need to establish the minimum set of permissions ...
This issue has been solved
Forum Discussion by DeadEyedJacks | 17 Aug 2015 | 4 comments
I need a solution Hi guys. I am currently running Opscenter 7.5.0.6 under windows 2003 sp2 standard edition, wich if course it´s 32 bits, and now facing the migration to 7.6, I am ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ramiro-Magan | 14 Aug 2015 | 4 comments