Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi there, I want to create an image of a T420 and restore it to a T440 so I need to use a bootable USB. I am also using version 11.5.1 of Ghost. I when I ...
Forum Discussion by Cass12 | 20 May 2015 | 1 comment
I need a solution Does GSS 3.0 support XFS, BtrFS and other linux filesystems? (Endpoint Management, Ghost Solution Suite, Backing Up, Restore, UNIX) () Symantec,Ghost ...
Forum Discussion by Dennis Herbert | 06 May 2015 | 0 comments
I need a solution Problème lors du clonage d'un système Win 7 embedded standard. Une image . gho d'un système source est créée à l'aide d'une clé USB bootable et ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Agy | 06 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hello First of all i need your help to solve my problem i have a hdd 500gb i backup my files with (Symantec ghost11.5.1) , so i need to restore my backup ...
Forum Discussion by u0ap@yahoo.com | 29 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Hello everyone, I'm using WinPE 3 to create and restore images remotely.  I would like to know how it could be possible to cancel the auto reboot that ...
Forum Discussion by Notsu | 09 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Hello, I am trying to use the Ghost Solution Suite (2.5.1) to create an image backup image of a 32-bit Windows 7 installation, and then restore it.  I have the ...
Forum Discussion by prelic | 30 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution I'm trying to clone a FreeBSD 10 drive with a GPT partition and the FS is UFS.  I'm doing this on a Dell PowerEdge server with a H730 PERC. The problem ...
Forum Discussion by dmaximoff | 12 Mar 2015 | 10 comments
I need a solution I understand there are alot of questions and answers out there on this. I am currently trying to restore an image that I had already created on a HPZ230 machine. I PXE ...
Forum Discussion by sschattner | 18 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution Hi,   We have some servers running hyper-v however the previous administrator took wayyy too many snapshots on the hyper-v and i do not know if some of them ...
Forum Discussion by andy-ng | 15 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, I received an Error message after restoring image. I created Disk to Image via the Ghost64bit v11.4.1 (With Ghost Default Flags). Then I boot up from ...
Forum Discussion by Server1234 | 11 Jan 2015 | 4 comments