Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Dear All, Spec: Windows SBS 2011 as an A/D and Exchange server Outlook 2007 Installed. Symantec System recovery 2013 installed When I go into granular ...
Forum Discussion by dazellerington | 21 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution I'm Still Having trouble Adding Drivers to SSR 2013 SP2 SRD. The WinPE is 6.3.9600. This means Windows 8.1/Server 2012 correct? I have 2 new workstations, ...
Forum Discussion by PatPatriot55 | 18 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution I've made an image of a DELL PowerEdge T610 running win2K8R2 using SSR2013 SP2. I've restore this image on a DELL PowerEdge T620 using the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Loic michel | 05 Sep 2014 | 13 comments
I need a solution Why does Recover My Computer show Image Firmware Type as BIOS when the system uses UEFI? The recovery point set shows both (*:\) and (C:\) drives I am trying to ...
Forum Discussion by PaulG195 | 04 Sep 2014 | 5 comments
I need a solution I just completed a bare metal/boot environment restore using SSR2013.  It was a 700GB image of a 750GB drive being restored to a 2TB drive. First, I used the boot ...
Forum Discussion by BJB | 26 Aug 2014 | 8 comments
I need a solution Running trial of symantec system recovery 2013 desktop. Requirements - clone a hard drive to another (building multiple systems, same hardware) Installed on host, ...
Forum Discussion by web2desk | 26 Aug 2014 | 15 comments
When doing a recover of a partition that is not assigned a drive letter the target drive label may not be correct.  On my system when I try to recover any partition that doesn't have a drive letter assigned the Target drive: will be  listed ...
Idea by Tiger_lcf | 20 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution I'm trying to do something that is dead simple, but frustratingly it's killing me...  One little thing, just trying to backup and restore Windows Server 2012 ...
Forum Discussion by AirGig | 03 Aug 2014 | 8 comments
I need a solution Hi I put (2) new drives into my computer. One for the C;/, one for D;/. The old drives were 512 native, the new drives are larger and 4k, in anticipation (and ...
Forum Discussion by jtburnett | 31 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution First I will state that I did read the manual about this.  And I am a longtime Ghost user and have done several cold metal restores with SSR2013 but this would be my ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BJB | 27 Jul 2014 | 7 comments