Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi , Getting error code 69 . Only shadow copy not being backed up .  Netbackup version 7.5 window server 2008 r2 . Thanks Hi, You can try ...
Forum Discussion by RaghavAneja | 22 May 2015 | 2 comments
I need a solution our database team triggered rman restore with 4 channels, but 1 restore channel is running out of 4 and the remaining are ideal. Please let me know how to run 4 ...
Forum Discussion by NBU_Adm | 22 May 2015 | 4 comments
I need a solution Hello, I am trying to do a restore from an LTO4 tape with a Quantum i2k .The backup was written with this library and media server 4 years ago but now doing a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by PachiPachi | 21 May 2015 | 3 comments
I need a solution Hello, Actually we working with Netbackup 7.5.0.5 and need restore a backup from de other installation of netbakup, the import the phase 1 is correct, but in the ...
Forum Discussion by Usystem | 20 May 2015 | 4 comments
I need a solution Dear all, in order to be able to restore old SAN data in the future, I am planning to duplicate the images as stored on old LTO2-tapes onto LTO4-tapes.   ...
Forum Discussion by Jaap Hartog | 19 May 2015 | 11 comments
I need a solution Just wanted to know one technical stuff regarding restore of windows server. Sometime we came across few situations where we had to restore some application related ...
Forum Discussion by Arkya | 19 May 2015 | 4 comments
I need a solution Hello All, Just few days back we had successfully restored netbackup catalog in a master server and brought it up the new master with new hardware with same name. ...
Forum Discussion by Arkya | 19 May 2015 | 4 comments
I need a solution Hi Team, We are working on solution to acheive automatic recovery of VMDK files using Netbackup 7.5. We have CLI in 7.6 to achieve the end result. What are the ...
Forum Discussion by RiyasHussain | 15 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hi All , i have Virtual Envionment For sharePoint 2013 server with the Following Criteria ,, 2 VM SharePoint 2013 / OS Win 2012 R2 / nbu agent 7.6.1.1 / ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mohamed.elfateh... | 14 May 2015 | 4 comments
I need a solution Hi Experts, Would like to know if we have any option for the "Restore directories without crossing mount points" using bprestore command while restoring ...
Forum Discussion by arun660 | 13 May 2015 | 5 comments