Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I have one computer that have been infected by a virus and when ever i open any forlder, i get i file in it that is called Decrypt-Instruction , 2 web file and one ...
Forum Discussion by waelhilal | 30 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution I'm currently looking to find out how to transfer my Symantec endpoint protection  (sep) to another computer with a different ip - here are my questions . ...
Forum Discussion by Lukas_R | 25 Aug 2014 | 6 comments
I need a solution Hello all , I am facing a strange problem and need your help with it. Following is my current setup. It is a three tier installation (DLP 12.0.1) Enforce Server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Outrageous | 23 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution Just a quick post to ask if someone ever installed any of the DLP server roles on Amazon Cloud Services? I'm planning to install Enforce Server and Mail ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 15 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, SQL Server was decomissioned without notice. There are No Backups. What are my options? SEPM Console is still available. VM of old server can be restored ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Avikar | 15 Aug 2014 | 14 comments
I need a solution Hello, My PGDWDE-encrypted hard drive has crashed and no longer boots but by booting the machine from a Live Linux distro CD I can see the folder structure of the ...
Forum Discussion by mkk | 15 Aug 2014 | 7 comments
I need a solution User had an infection that hijacked his web browser. It set his homepage to the SEP security home page. The technician says he cleaned up the infection. Now when he ...
Forum Discussion by Helpneedednow | 04 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hi all   I setup a new server & setup a SEPM. When I run old server SEPM it show failer to connect to the server, Run serveices,msc & ...
Forum Discussion by Ensemble | 28 Jul 2014 | 7 comments
I need a solution Hi everyone, Recently our Symantec Embeded database can not be start and I have to uninstall and reinstall the SEPM (version 12.1 on windows server 2008 R2). I ...
Forum Discussion by Nguyen Cao | 24 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hi all I have some problems with my SEP Environment: Win 2008 R2 x64 with all patches - on Vmware SEP 12.1.4 mp1a Embedded Database   1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sulig | 23 Jul 2014 | 4 comments