Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution SELFHEALING : 1) I creat Feature 1 , Feature 2, feature 3 and sub feature4 of feature 3.     So in this stage. Is there any missmatch in Feature 4 , Is it self ...
Forum Discussion by Sanjeevi | 10 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Hey guys, Am looking for some help with imaging Windows 8 w/ Altiris 7.1. I created an image using Windows 7 sp1 as the type.  But when I try to deploy it, ...
Forum Discussion by AcidFire | 20 Mar 2014 | 10 comments
I need a solution Hello: Does anyone know what the latest build of Ghost32 and Ghost64.exe for DS6.9 are?  We are running into difficulties with some EFI-32 machines and want to ...
Forum Discussion by Joe M. | 19 Mar 2014 | 5 comments
I need a solution Hi ! Before, I used PCDOS Pre-OS and now I would use WinPE. With PCDOS, a create image task take 40min and 20 min for a restore image task. It's so long ! ...
Forum Discussion by kim57 | 18 Mar 2014 | 1 comment
I need a solution Hello, We have upgraded our Altiris environment to 7.5 last weekend and SD was already on 7.5. I am unsure if the issue is because of that, however, we are unable ...
This issue has been solved
Forum Discussion by snm1502 | 19 Mar 2014 | 3 comments
I need a solution Ghost has been working great then I needed to create a new image and the image passes the local check. But when I push the image to a machine it gives error message at ...
Forum Discussion by CityOfNormanOK | 12 Mar 2014 | 3 comments
I need a solution Salutations, I have recently transfered to our companies Life Cycle department and am new to Notification server. I have two missions to complete right now. The ...
Forum Discussion by Ash Telecaster | 11 Mar 2014 | 2 comments
I need a solution I apologize if this has been discussed previously. Equip: Old - Dell 690 Precision workstation, image running Windows 7 pro 64 bit New - HP Z820 ...
Forum Discussion by jcandas | 11 Mar 2014 | 7 comments
I need a solution Hello guys, We have successfully migrated to ALtiris 7.5 HF4. We Upgraded a batch of Agents(1000), But Whenever we run system assessment scan, we get error ...
Forum Discussion by Krunal Solanki | 05 Mar 2014 | 8 comments
I need a solution Hello all, We are migrating Altiris 7.1 SP2 to 7.5 HF4. We are unable to Update SIM. But on 7.1 SIM, we have moved to 7.5 but we are not able to clear the ...
Forum Discussion by Krunal Solanki | 28 Feb 2014 | 3 comments