Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi guys,   We have emails that are stubbed in Exchange Server 2010. When we open an email that has been stubbed by Enterprise Vault 10 in OWA, we see that the ...
Forum Discussion by RS84 | 24 Apr 2014 | 7 comments
I need a solution I have several backup tapes that were used with Symantec Backup Exec four years ago.  Most likely Backup Exec 2010 was used.  I have four tapes that were used in ...
Forum Discussion by Amedica | 15 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, I have enable deduplication option on my installation of Backup Exec 2012, i use this option whit storage iscsi (nas qnap). I have a question, that ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Fabio3S | 09 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution I have taken a successful Full and incremental backup. When I am running a synthetic backup it never completes. I cancelled the job. Now when I check the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Tech_S | 24 Apr 2014 | 9 comments
I need a solution Right now it's not too bad, but I want the number to stop growing, it is currently cleaned on 17 PC's But I want to stop it entirely   ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bryan S | 01 Apr 2014 | 19 comments
I need a solution Hi all, For awhile I have had clients in my sepm that say 'client version unavaliable'. They also are reporting offline with a yellow triangle. However I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by skevans | 27 Mar 2014 | 34 comments
I need a solution Hello, We have upgraded our Altiris environment to 7.5 last weekend and SD was already on 7.5. I am unsure if the issue is because of that, however, we are unable ...
This issue has been solved
Forum Discussion by snm1502 | 19 Mar 2014 | 3 comments
I need a solution Hi all, we have BE2010 running in the main office and the BE12.5 in the branch office. Now we have to encrypt the backups. So i enable the software encryprion ...
Forum Discussion by mghomer | 17 Mar 2014 | 7 comments
I need a solution Hi, i want to creat a SRT for a MS-Windows platform. i read in a documnet " SRTs no longer require the user to supply a version of Windows. The SRTs use a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mnakhan | 13 Mar 2014 | 5 comments
I need a solution Dears, I'm using Hyper-V 2012 for possible negotiation and have some questions.   1) Netbackup 7.5 or 7.6 is compatible with Windows 2012 Server R2? ...
Forum Discussion by Matheus Sanches | 11 Mar 2014 | 4 comments