Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Ever since I updated Backup Exec 2014 to SP1 using Liveupdate, my Hyper-V GRT backups fail and I cannot restore individual files. This makes filer server restores ...
Forum Discussion by bdodds1 | 27 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution CAS and MMS in the same ip-range, as well as all the servers with agents and servers without agents. MMS discover DCL1, a storage volume provided to several Hyper-Vs ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bandit61 | 26 Nov 2014 | 5 comments
I need a solution Hello! After backup configuration for Oracle DB on RedHat Server, I start "Full Backup Job". After successful finish of task (without any error ...
Forum Discussion by GOID | 26 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Hi,   I have a media server with 2 drives - A and B. All the while it was running fine until recently Drive A always encountered error  drive index 0, Data ...
Forum Discussion by dskwan | 25 Nov 2014 | 8 comments
I need a solution I have Backup Exec 2014 installed on a server running Windows Server 2008 R2 on a physical server, now our organization is planning to upgrade the Operating system of ...
Forum Discussion by j jon | 22 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Hi all, In my previous post, I have asked how back up Microsoft Exchange into tape. Now, I need help how to configure a Microsoft Exchange 2010 to Symantec ...
Forum Discussion by tarmizi | 21 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution Hi all Im just thinking about a new backup trategy for us. We are on BE 2010 I will do that this way                                        Moth   ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mghomer | 21 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution Hi all   In a wee bit of pickle here with restore some files from backup. I am running Backup Exec 2K14 with a RD 1000 drive. I need to restore from a disk ...
Forum Discussion by TeeStars | 20 Nov 2014 | 3 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hi all, This time i need your knowleadge about how to configure backup/restore in a couple of Suse Ent Linux OSs with SAP (Hana), ...
Forum Discussion by Javier_dell | 20 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, we have SEPM installed on a virtual server a very sensitive PCI environment, and the database has become corrupt.  We know this already but we are afraid to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dan43 | 20 Nov 2014 | 6 comments