Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Current Environment: NBU 7.6.0.2 running on windows 2008 R2 SP1 master server. While accessing NBU BAR window, the master server got rebooted unexpectedly.  ...
Forum Discussion by harry_85 | 22 Jul 2014 | 6 comments
I need a solution My customer envirnment is   Netbackup Version : 7.5.0.6 Master Server OS : Solaris 10   However if they would restore with flashbackup, slow or ...
Forum Discussion by chandler74 | 20 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution We just received a new shippment of Dell Latitudes E5440 with Windows 8.1.  I'm using 3Com Boot Services for a PXE and TFTP server to use Ghostcast server ...
Forum Discussion by Mads575 | 18 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Hello All, I am facing one NDMP restoration issue.Kindly find the details follow: 1) We are taking NDMp backup with VBB option on one location.Below is the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sagar_Kolhe | 17 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Scenario - I am using Backup Exec 2010 - I am converting data on an LTO2 to an LTO4. - There are 10 tapes in the disk set that encapsulates a full ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JustTryinToGetI... | 15 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Recently had an issue where there were a number of items "stuck" on the R1 and R2 queues for a particular Exchange Server, along with Event ID 2216.  After a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by stullier | 15 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, My server is 2008R2 64 bit with domain. I always failed to restore OS from tape by NBU, which steps I was wrong, please help!! 1. Reinstall 2008R2, the ...
Forum Discussion by HowardYu | 14 Jul 2014 | 24 comments
I needed contact the customer support for help, and the symantec customer support personnel made a remote connection to my dektop to verify this situation, The keyboard inside of Unerase is dead. Well, the person confirmed that the keyboard does not work ...
Idea by roniux | 12 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution hello,  Dell Poweredge r510 server and Dell Autoloader PV-124T, I made Poweredge r510 to master server and  media server, I installed symantec netbackup 7.6 and ...
Forum Discussion by Kailash Kant Jangid | 09 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution I only have a quick question that probably be answered easily.     I am in the process of doing a hardware refresh for the master server in my environment ...
Forum Discussion by David.Bowlby | 08 Jul 2014 | 1 comment