Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I do not need a solution (just sharing information) Recently spent months working on an issue with support before engineering found out and mentioned it is a known issue that is not ...
Forum Discussion by smakovits | 27 Apr 2015 | 2 comments
I need a solution Hello all, Can someone provide me a link/document to setup a backup for DS & NS servers (NS on one server and its Database on another server) - I would like to ...
Forum Discussion by techiefreak | 25 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution Dear All, I added a LUN to a specific volume and realised that I added it to the wrong volume. To remove the LUN the following command was run : "vxdg ...
Forum Discussion by Shaun Glass | 24 Apr 2015 | 2 comments
I need a solution We have a Clearwell system on version 7.1.3 that is clean with no cases. We have a system that is on version 7.1.2 that has all our cases on. I'm looking to ...
Forum Discussion by R.P.R. | 22 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution I've been searching the forums for the answer, which has to be fairly simple, but I'm probably not searching this correctly. I found some help, but it was ...
Forum Discussion by Haas71 | 21 Apr 2015 | 6 comments
I need a solution Hi all, Running EV FSA 11.0.1 on Windows 2012R2 with 10GB network, I'm currently restoring 400Gigs of data at what appers to be up to 15MB/per sec to file ...
Forum Discussion by BEI | 21 Apr 2015 | 7 comments
I need a solution Hello Everyone , Version of SEPM is 12.1.5 running in HA mode with 2 SEPMs and DB is hosted on a SQL server cluster with about 3000 endpoints. I have recieved the ...
Forum Discussion by Outrageous | 20 Apr 2015 | 8 comments
I need a solution Hi , Currently i configured a policy with 4 user backup schedules , one for full backup to tape and one for full backup to disk and also one incremental to tape ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Deyaa | 19 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution I installed Symantec Encryption Desktop 10.3.2 in a SATELLITE L15W-B1302 laptop/tablet.  After  boot the laptop keyboard is disable and I am unable to type the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rg_rand | 17 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, I have plenty of jobs which were once replicated to a child server which I would need to be able to edit again from the child ns. I have found a link to the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Stefan S. | 17 Apr 2015 | 1 comment