Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi guys,   We have emails that are stubbed in Exchange Server 2010. When we open an email that has been stubbed by Enterprise Vault 10 in OWA, we see that the ...
Forum Discussion by RS84 | 24 Apr 2014 | 7 comments
I need a solution I would like to create an image of a fully configured ESX1 5.1 Server that I can deploy out to new Servers.   Does anyone know if this is possible or if a tool ...
Forum Discussion by P4trick | 21 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution We are using NBU 5230 Appliances (NBU 7.5) at Primary site with AIR to replicate the Oracle database images to the remote NBU 5230 Appliances (another NBU domain) ...
Forum Discussion by Itegral | 21 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution hi,   i have NBU 7.6.0.1 on windows 2008 r2, i have taken backup of VM from CSV of Windows 2012 clustered hyper-v not. can i restore it to: another cluster ...
Forum Discussion by mumair109917 | 20 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution I have several backup tapes that were used with Symantec Backup Exec four years ago.  Most likely Backup Exec 2010 was used.  I have four tapes that were used in ...
Forum Discussion by Amedica | 15 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Hi All, Can someone please advise on what is the replacement product for (Backup Exec 2012) agent for SAP or is it bundled along with other agents? One of my ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Shwin23 | 20 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution   Hi all,   we are running BE 2010 and since a view days, sometimes i recive restore errors with catalogs issues. So I would like to repair the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mghomer | 15 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Hi Forum I have a Windows 2008 R2 server with UEFI . The server has 2 partitions - one system EFI partition and one partition with OS. Im using SSR 2103 to ...
Forum Discussion by Peter Marker | 14 Apr 2014 | 10 comments
Recently, I had to replace my Symantec Messaging Gateway Control Center because the upgrade to 10.5.1-2 corrupted my local administrator database.  Rather than trying to fix it, support highly recommended that I create a new control center.  That may ...
Idea by png | 11 Apr 2014 | 0 comments
I need a solution je voudrais deplacer mon serveur de media vers mon serveur de securité que je viens d'impanter s'il vous plais aidez moi à le faire merci ...
Forum Discussion by karaguer | 10 Apr 2014 | 1 comment