Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I had to replace the old server running SSR 2013 R2 management solution with a new one. Toghether with this, I also moved the SQL database from an old 2008R2 server to ...
Forum Discussion by giorgiobusoni | 11 Jun 2015 | 0 comments
I need a solution I had to replace the old server running SSR 2013 R2 management solution with a new one. Toghether with this, I also moved the SQL database from an old 2008R2 server to ...
Forum Discussion by giorgiobusoni | 11 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Dear Support, Please find the below issuse. We have life time license for Symantec Backup Exec 2010 R2.Right now the license key is its not working.  The ...
Forum Discussion by BackExec | 09 Jun 2015 | 1 comment
Technical Webinar Online Tue, 16 June, 2015 - 1:00 - 2:00 EDT NetX Connect - Remote ...
Event by NetX | 05 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Hello, I have Backup Exec 2012 installed on a physical server and I recently configured a CIFS shares in VNXe 3150 SAN Storage... In VNX --> Settings --> ...
Forum Discussion by habibalby | 03 Jun 2015 | 22 comments
I need a solution Hi, We have recently moved from WS 2003 to WS2008 for our Altiris Deployment console. Unfortunately the old server was shutdown and all records removed from ...
Forum Discussion by Garshan300 | 03 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution A while back, when I upgraded between version 12 versions, I forgot to halt replication as I upgraded one SEPM, prior to upgrading the second SEPM.  Each was running ...
Forum Discussion by GP Rob V | 18 May 2015 | 2 comments
I do not need a solution (just sharing information) I would like to see support for LTFS, especially in the V-Ray edition of BackupExec.  If we need to restore a file from TAPE of a ...
Forum Discussion by moon12345 | 15 May 2015 | 4 comments
I need a solution HI Guys, Am currently using netbackup 5.1MP6 with windows server 2003,now am planning to migrate to netbackup 7.6 with windows server 2008. Here is my question ...
This issue has been solved
Forum Discussion by selvinjjj | 30 Apr 2015 | 18 comments
I do not need a solution (just sharing information) Recently spent months working on an issue with support before engineering found out and mentioned it is a known issue that is not ...
Forum Discussion by smakovits | 27 Apr 2015 | 6 comments