Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution We are using Netbackup Server  6.5.6 on Windows 2008R2.Now we have created new server on which Netbackup Server 6.5.6 installed which having  different Windows ...
Forum Discussion by am2588 | 17 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution All, I'm trying to get to the bottom of the process being recovering an AD controller to new hardware when no other AD controller is present. In my test ...
Forum Discussion by celcat | 17 Sep 2014 | 6 comments
I need a solution I am getting this error while executing "DBCC CheckDB('test') WITH NO_INFOMSGS, ALL_ERRORMSGS, TABLOCK" Msg 824, Level 24, State 2, Line ...
Forum Discussion by lincolnburrows | 17 Sep 2014 | 0 comments
I need a solution Hello, My environment is NetBackup 7.6 I'm using backup to disk as main backup for part of my datacenters . I'm using media server based on Linux ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nir1 | 16 Sep 2014 | 8 comments
I need a solution We use the flags very much, and all the flagged mails moved to the vault lost the flags. How can we recover those flagged mails ? Regards Ahmad Hi ...
Forum Discussion by Ahmad Abdulhadi | 11 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution I have created an image with -id switch (image all), but I am not able to return the image to same disk.  The error that I receive is "abort: 40011, ...
Forum Discussion by Emir Medic | 11 Sep 2014 | 0 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hi, I'm puzzled by how much larger the exported pst size from DA in comparison with the exported archive from EV. I exported ...
Forum Discussion by Gentry_38 | 10 Sep 2014 | 5 comments
I need a solution I have a one laptop with SEE-FD an someone run a defragmentation tool on it , Now the laptop doesnt start the windows and i cant get access to my information on the ...
Forum Discussion by J3d1 | 10 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hello, I am testing "Backup to the Cloud" in our company. We have Symantec NetBackup 7.6.0.2 on Solaris 10 and EMC/Atmos Storage v 2.1.6 ... ...
Forum Discussion by Andreas Brosig | 09 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hello,   I need your Help,   My Problem is: I install new Exchange 2003 S.O Windows 2003 R2, and install agent Backup Exec 2010 R3, is good. The ...
Forum Discussion by nrmr | 08 Sep 2014 | 6 comments