Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi, We are currently on version 7.6.0.4 and I'm reading the notes to upgrade to version 7.6.1.2. We need this version because I need the support for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ErwinVreys | 23 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution Dear Support, Please find the below issuse. We have life time license for Symantec Backup Exec 2010 R2.Right now the license key is its not working.  The ...
Forum Discussion by BackExec | 09 Jun 2015 | 1 comment
Technical Webinar Online Tue, 16 June, 2015 - 1:00 - 2:00 EDT NetX Connect - Remote ...
Event by NetX | 05 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Hello, I have Backup Exec 2012 installed on a physical server and I recently configured a CIFS shares in VNXe 3150 SAN Storage... In VNX --> Settings --> ...
Forum Discussion by habibalby | 03 Jun 2015 | 22 comments
I need a solution Here is my scenerio.  I have Symantec Encryption Management Server 3.3.2 MP8 installed on a stand alone HP server.  It works fine but I want to move it to a Windows ...
Forum Discussion by Gregg29576 | 28 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hello all, any help would be greatly appreciated. I am trying to do a "convert to virtual machine from point in time" in Backup Exec 2012. I almost ...
Forum Discussion by louie7600 | 15 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hi All , i have Virtual Envionment For sharePoint 2013 server with the Following Criteria ,, 2 VM SharePoint 2013 / OS Win 2012 R2 / nbu agent 7.6.1.1 / ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mohamed.elfateh... | 14 May 2015 | 4 comments
I need a solution We have a customer that needs to protect several OVM's and execute file system backups without using database agents, does Backup Exec 15 support this? BE ...
Forum Discussion by jmarques68 | 13 May 2015 | 5 comments
I need a solution Hello, Can anybody tell me what is the best way to restore EV server with Backup exec. We have implemented EV 10 for FSA, and we regullary backup it with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sox | 02 May 2015 | 3 comments
I need a solution I again with an old problem. We have standalone MS Exchange 2010 into VMware VM. And have two NBU 7.6.1 servers - master and media, both at Linux ...
Forum Discussion by Ziggy1941 | 16 Apr 2015 | 6 comments