Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello all, We have installed Altiris 7.5 SP1 hotfixes to make it 7.5 SP1 HF5. After installing the same, we are not able to see the scripted task which we ...
Forum Discussion by Krunal Solanki | 31 Aug 2015 | 1 comment
I need a solution Hello, I am trying to restore mail box one of my user from Netbackup 7.6.1.1 from date 1/1/2015 to till date, but it's showing a blank data on a perticular ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mrauf | 29 Aug 2015 | 5 comments
I need a solution Hi, How can we update the Symantec mail Security 7.5 manually without connecting to the internet?? Can i point the update to the  Symantec Endpoint Manager ...
Forum Discussion by Boyet | 27 Aug 2015 | 2 comments
I need a solution Hi Forum-Members, I experiencing problems when trying to perform a granulary restore on Windows Server 2012 R2. We are running Backup Exec 15 on a Windows ...
Forum Discussion by Tobias Bundy | 27 Aug 2015 | 2 comments
I need a solution Hello, I  am facing an issue to restore all files from FSAUtility, I am using the following command to restore in the same location. C:\program files ...
Forum Discussion by mrauf | 26 Aug 2015 | 8 comments
I need a solution Dear All, Could you please provide me with a direct link to download NB 7.6.0.2 Windows X64 Client Many thanks ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mohammad.yaseen... | 19 Aug 2015 | 6 comments
I need a solution I'm considering rolling out the Backup Exec Management Plugin for VMware with the vSphere C# client.  However need to establish the minimum set of permissions ...
This issue has been solved
Forum Discussion by DeadEyedJacks | 17 Aug 2015 | 4 comments
I need a solution I upgraded to Windows 10 about 3 weeks ago.  The only incompatible software was Symantec Endpoint Protection.  So when I ran the Windows 10 upgrade, it got rid of the ...
Forum Discussion by Idiot | 15 Aug 2015 | 1 comment
I need a solution Hello all, we just upgraded our notification server from 7.5 HF4 to 7.5 SP1, the upgrade was smooth but site servers are not registering to itself as a Task ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Krunal Solanki | 13 Aug 2015 | 14 comments
Hi, We have around 400,000 public folders in our organization, however our users cannot restore any public folder items where there is a Exchange replica. This KB article explains our issue and as of now there is no fix to this issue... Symantec ...
Idea by Tifosa | 13 Aug 2015 | 0 comments