Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Dear All, Spec: Windows SBS 2011 as an A/D and Exchange server Outlook 2007 Installed. Symantec System recovery 2013 installed When I go into granular ...
Forum Discussion by dazellerington | 21 Sep 2014 | 0 comments
I need a solution Hi I wish to turn off logging of restores in OpsCenter is there a method to do this?   Currently it appears that all reporting of restores of individual files ...
Forum Discussion by Jim-90 | 21 Sep 2014 | 0 comments
I need a solution [Error] V-126-3 'bmrprep' could not complete the requested operation  Please see logs for additional information. [info] V-126-43 Cleaning up. Please ...
Forum Discussion by bijithpankan | 21 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution I have to restore data to another location from tape which is having the backup data.But situation is like this: The Master & Media Server is different and ...
Forum Discussion by am2588 | 20 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Hi Folks, I'm new to this community, I'm hoping if anyone could help me with this case: Currently in our environment, we have two netbackups master ...
Forum Discussion by Eki Rahmadian | 19 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution I'm Still Having trouble Adding Drivers to SSR 2013 SP2 SRD. The WinPE is 6.3.9600. This means Windows 8.1/Server 2012 correct? I have 2 new workstations, ...
Forum Discussion by PatPatriot55 | 18 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution hello, having an issue where people move items from imbox (90 day retention) to a retention folder with (1yr retention) the item doesnt take on the new retention, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jpergola329 | 18 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, I am trying to take the backup of Vcenter which has many Debian VM machines.  I am wondering if someone is taking backup of Debian 6.0.10  Linux ...
Forum Discussion by adeelarifbhatti | 18 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Couple of drives showing missing paths , I have deleted and Re-configured the drives after verifying correct serial.no. of the drives but there is no Luck. Still ...
Forum Discussion by sanjaynaidu | 17 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution We are using Netbackup Server  6.5.6 on Windows 2008R2.Now we have created new server on which Netbackup Server 6.5.6 installed which having  different Windows ...
Forum Discussion by am2588 | 17 Sep 2014 | 2 comments