Video Screencast Help
Protect Your POS Environment Against Retail Data Breaches. Learn More.

Search

Search results

I need a solution Hi all, Just noticed with NBU BAR that a backup image (where the policy has a 1 year retention set) states that the image will expire in 1 month. However, when ...
This issue has been solved
Forum Discussion by markdavies1978 | 06 Nov 2012 | 23 comments
I need a solution Hi all, I have an issue when attempting to restore a VM from a 'FlashBackup-Windows' policy. I can (if I wanted) proceed a complete a single file ...
This issue has been solved
Forum Discussion by markdavies1978 | 30 Oct 2012 | 1 comment
I need a solution Hi all, I'm receiving the above error when attempting phase 1 import on a different Master Server at another one of my sites. This has worked fine in the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by markdavies1978 | 27 Mar 2012 | 4 comments
I need a solution Hi all, Here is my issue. I have succesfully backed up several ESX Guests on several ESX Hosts, I have also restored back to the original Host however my issue ...
This issue has been solved
Forum Discussion by markdavies1978 | 30 Nov 2011 | 7 comments
I need a solution I'm attempting to restore data from tape to a new VM's D:Drive but no matter what the file(s) are being restored to the C:Drive...! Any ideas? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by markdavies1978 | 30 Sep 2011 | 4 comments
I need a solution Hi all, I have just run the 2 phase import process on 2 tapes which has run sucessfully when launching BAR I can't see the images for the data I have just ...
This issue has been solved
Forum Discussion by markdavies1978 | 01 Sep 2011 | 4 comments
I need a solution Hi all, I just crashed (well our Symantec reseller did) & burned our NBU upgrade from 6.0 to 7.1. We had to recover the Catalog in the end which worked but ...
This issue has been solved
Forum Discussion by markdavies1978 | 16 May 2011 | 5 comments
I need a solution Hi all, I have just had a server failure & need to restore data to another Win 2003 Server & I'm receiving the following status with an incomple job: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by markdavies1978 | 22 Jun 2010 | 24 comments
I need a solution Hi all, I have had to recently rebuild my Master\Media Server & now need to restore some data from a tape pre re-install. Phase 1 import has worked fine. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by markdavies1978 | 09 Dec 2009 | 4 comments
I need a solution Hi all, I have a tape which has a label of "131109" which was has been taken from a different Master Server which has a standalone drive, I need to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by markdavies1978 | 16 Nov 2009 | 18 comments