Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution I am getting lots of restore errors with a status code of 2826: 01/02/2013 10:13:51 - Info bpbrm(pid=3760) got ERROR 85 from media manager       01/02/2013 ...
Forum Discussion by j083418 | 01 Feb 2013 | 4 comments
I need a solution When restoring a Virtual Machine back to its original location the Netbackup restore job completes with a status 0. However when power on the VM it does not find an ...
Forum Discussion by j083418 | 23 Nov 2012 | 1 comment
I need a solution Does anyone have experiance of backing up Lotus Notes/domino servers? I'm running Netbackup 6.5.4 on Windows 2008   I'm having a few issues when ...
Forum Discussion by j083418 | 27 May 2011 | 3 comments
I need a solution I need to get a list of the files backed up from netbackup. I know which image it is but don't know the command to list all of the files taken by the backup job. ...
Forum Discussion by j083418 | 14 Apr 2011 | 5 comments
I need a solution I'm running Netbackup 6.5.4 on Windows 2008 and wondered if there was a way to change the time a restore waited for media to become available?   Been ...
Forum Discussion by j083418 | 24 Mar 2011 | 5 comments
I need a solution I am trying to restore a lotus notes .nsf file and keep getting the following error:   4/03/2011 14:57:02 - Error bpbrm(pid=2556) socket read failed, An ...
Forum Discussion by j083418 | 14 Mar 2011 | 3 comments
I need a solution Just wondered if anyone had restored a virtual windows 2008 SP2 domain controller.   Currently they are backed up using the below policy: Policy ...
Forum Discussion by j083418 | 31 Dec 2010 | 0 comments
I need a solution I have some VMWARE guests that are running as windows domain controllers and have been backing them up as vmware guests with the below policy:   Policy ...
Forum Discussion by j083418 | 20 Dec 2010 | 2 comments
I need a solution Currently testing flashbackup and restores from a Windows 2003 server. Falshbackup seems to run fine but when trying to do a restore it is only listing the folders and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by j083418 | 16 Nov 2010 | 9 comments