Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi, my master server is NBU 7.5.0.4 in Redhat 5. We have a VM (Redhat) which has vxfs volumes. The VMware version is 5.1. We are planning to back up the full VM and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by liuyang | 24 Mar 2013 | 5 comments
I need a solution Hi, my master server and media servers are all NBU 7.1 on Windows 2008 R2. I am restoring some folders in one client (Windows 2003, NBU 7.1). I opened BAR in the ...
Forum Discussion by liuyang | 29 Feb 2012 | 2 comments
I need a solution Hi, my master server and media servers are all NBU 7.1 on Windows 2008 R2. I want to test redirected restore on a few clients (all are NBU 7.1 client, OS is Windows ...
This issue has been solved
Forum Discussion by liuyang | 07 Feb 2012 | 13 comments
I need a solution Hi, my master server is NBU 7.1 on Windows 2008 R2. I just added a UNIX media server (AIX 6.1, NBU 7.1). The backups run OK. However, when I do restore, I found the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by liuyang | 09 Jan 2012 | 5 comments
I need a solution Hi, I have a customer whose media server got corrupted (C drive corrupted and cannot boot). They want to rebuild the media server. Their master/media server are NBU ...
This issue has been solved
Forum Discussion by liuyang | 18 Aug 2011 | 2 comments
I need a solution Hi, we are setting up a new NetBackup 7.1 master server on Windows 2008 R2 SP1. We have a few clients in a separate network in which there is a media server. The media ...
This issue has been solved
Forum Discussion by liuyang | 29 Jul 2011 | 6 comments
I need a solution Hi, my master server and media servers are all NBU 7.0.1 on windows 2008 r2. I have one exchange server which is MS Exchange 2007 on Windows 2003 R2 SP2 64bit. I ...
Forum Discussion by liuyang | 14 May 2011 | 2 comments
I need a solution Hi, I have one EV server (EV 7.5, Windows 2003 SP2, SQL2000). I installed NBU 7.0.1 media server software in this server. I am doing some planning for backup and ...
Forum Discussion by liuyang | 23 Mar 2011 | 2 comments
I need a solution Hi, I have one Enterprise Vault server (windows 2003 SP2). The SQL database is also in the server. I have installed NBU 7.0.1 media server software in this server. I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by liuyang | 22 Mar 2011 | 5 comments
I need a solution Hi, my master server and media server are both NBU 7.0.1 on Windows 2008 R2. Recently I encounter one issue: most of our servers are using English as default. But some ...
Forum Discussion by liuyang | 13 Mar 2011 | 3 comments