Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution I have a Thinkpad T530 and I have several backups taken with SSR 2013. I am trying to restore a complete backup to a new disk but it fails complaining on UEFI/BIOS ...
Forum Discussion by mtanneryd | 23 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution estimates,  I wonder how I can do to restore files from a tape in netbackup 6.5. Thanks..   Backup, Archive, and Restore Backup, Archive, and ...
Forum Discussion by Elmer Gomez | 23 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hi Team,   can any one please expline how archacing is happening in netbackup ?. and how it is deleting data after duplication is don .means how it is ...
Forum Discussion by sravya | 23 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution I am trying to restore some files from my Enterprise Vault File System Archive 8.0.4.1991 and I can't get the fsautlity to do anything. Here is what I'm ...
Forum Discussion by IT_jam | 23 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution We're testing our Disaster Recovery Sets in a lab situation. I'm trying to recover a SharePoint server, and I've completed the first step of recovering ...
Forum Discussion by NP in CMH | 23 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution On Panasonic CF-31 Toughbook with Windows 7 64-bit SP1, booted up from DVD with bootable Symantec Ghost 11.5.1 disk.  Created Ghost image of Toughbook hard drive ...
Forum Discussion by mrcorbina | 23 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution Hi  I have been reading various discussions on the forum and articles about BE 2012 requiring staging area (default c:\temp) on the media server while restoring ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jinxnbu | 22 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution hi We are trying to make a recovery of Oracle database on a replica of production environment Report on the production environment recovery works out ...
Forum Discussion by jcprieto | 22 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution dear all, its been a while since I last looked into this logs and cannot recall where and what to look for. I need to verify if a system has been restored from ...
Forum Discussion by Delete Image au... | 21 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution hi, have just upgraded to 7.6 dlo server, and upgraded a couple of agents to 7.6.  i was told that doing this upgrade would resolve the failed to read data from ...
Forum Discussion by s support | 21 Oct 2014 | 13 comments