Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hello, guys! Need help. After migrating from BackupExec 2012 to 2014 I am trying to add server -"Microsoft Windows Computers and Servers". Server appears ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rustan_sh | 20 Nov 2014 | 10 comments
I need a solution Dear Symantec Community, I am new to this forum and I make some mistakes as a newbie, please do advise me on best practices when using this forum. Please bear with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by it_geek | 19 Nov 2014 | 29 comments
I need a solution I need to rename the newly created media server. The media server was added with its fully qualified name (hostname.domain.com), the administrator wants it to be ...
This issue has been solved
Forum Discussion by usman.salimi | 09 Nov 2014 | 5 comments
I need a solution We have moved to another archive solution and are ready to decommision our sole EV server. User emails were all exported back into Exchange and shortcut/stub ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Brachus | 03 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Hi All,   Im unable to install the SEP in windows XP machine. Installation Roll backs. Kinldy assist me. 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by farooq | 03 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution I got a problem with SEP 12.1.1 Unfortunatelly one of my customers installed the SEP Client on a Windows Server 2012 R2   It’s not possible to launch the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dormi98 | 25 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution Hi All i need to use the CleanWipe_12.1.4100.4126 to uninstall the SEP from My server (win server 2008) so i need to know if i can use this V or i need to download ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mohammad abu shaar | 20 Oct 2014 | 5 comments
I need a solution Hello everyone,   is there a possibility to export user-defined settings from the remote administration console? We need to reinstall it and would like to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Daniel Be. | 13 Oct 2014 | 6 comments
I need a solution I'm testing a MS Surface Pro 3 with Win 8.1 64bit and it has Bitlocker installed although not turned on yet. We use Symantec's PGP Encryption Desktop 12 and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bulldurn | 03 Oct 2014 | 6 comments
I need a solution Hi there   I have one totaly beginners question. I have netbackup 7.1.0.4 with media server being windows 2008R2 and master server being Solaris 10. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sasa.m | 02 Oct 2014 | 3 comments