Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi all, This is a command that I'm using to uninstall SEP from command line. How do i mention uninstall password in this? MsiExec.exe ...
Forum Discussion by Darshan G. Parab | 30 Jun 2015 | 3 comments
I need a solution Hi all, We started purchasing Lenovo X1 Carbon in our organisation, Windows 7 Professional 256GB SSD, 8GB Ram. As per the standard we install symantec endpoint ...
Forum Discussion by dignan90 | 24 Jun 2015 | 6 comments
I need a solution When using CDW to deploy SEP remotely, can you use sepprep.ini to uninstall other AV? I have tried the set the "Automatically uninstall exisitng security ...
Forum Discussion by symadmin15 | 23 Jun 2015 | 8 comments
I need a solution We only use the SEPM product to do AV scanning. We have a policy for this and update the definitions (maybe using the LiveUpdate function; our procedure is to ...
Forum Discussion by Friendly5 | 18 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Hi , I have several remote clients which initially received the 32Bit Client Package via a GPO. I soon realised that not all the clients had the same operating ...
Forum Discussion by _Steve | 17 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution hi, after some successfull updates on diverent servers i have now one server where i can´t upgrade / reinstall the sep client. i have tried different approaches to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by chri | 11 Jun 2015 | 7 comments
I need a solution About 3 weeks ago the 12.1 RU 5 client on my OSX 10.10.3 MacBook Pro started popping up about needing to be reinstalled. I finally did so today, though I don't ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SysAdmin_D | 02 Jun 2015 | 3 comments
Re:  This thread... https://www-secure.symantec.com/connect/forums/mac... We have a few user-managed machines.  They're not supposed to, but it's possible they could uninstall SEP and we'd never know. During the uninstall ...
Idea by rmoc | 29 May 2015 | 2 comments
I need a solution I added a Mac about a month ago.  Machine is offsite. I don't see it on my list anymore.  It's in its own folder. I tried searching for the ...
Forum Discussion by rmoc | 29 May 2015 | 18 comments
I need a solution Hi,  I'm attempting to install Symantec 12.1 RU5 onto a user's computer after a clean Windows 7 professional installation, however, when I try to install ...
Forum Discussion by kman426 | 26 May 2015 | 9 comments